For de fleste er ikke Martin Hollevik et nytt navn når vi tenker på Florø Fotball. 26 åringen kommer opprinnelig fra Årdal der han spilte barne og ungdomsfotball i Årdal FK. Hollevik flyttet til Florø når han begynte på vidergående,og meldte overgang til Florø Fotball. 

Når Martin sist spilte i Florø drakten spilte han 41 førstelagskamper og scoret 1 mål. Martin har vært med på flere opprykk, fra 3.divisjon til OBOS-ligaen. Han står også med 5 kamper i OBOS ligaen i 2017.

"Det er alltid hygggelig at en lokal spiller kommer tilbake, og vil bidra i den klubben han allerede har vært i mange år, han er en fin type både på og av banen, og kommer til å passe godt inn i gruppen! Vi gleder oss til å se han på den store grønne!" - Kim Solheim, daglig leder Florø Fotball  

Martin Hollevik har de siste årene tilbringt tiden sin mellom de syv fjell, der han har spilt 18 kamper for Sotra, 13 kamper for Loddefjord, før han flyttet nordover til Ålesund i 2019. Der spilte han for Emblem og hadde 18 kamper i blått og hvitt. 

 

Vi ønsker Martin Hollevik hjertelig velkommen tilbake til Florø Fotball! 

Redaktør: Ariel Lillestøl