DKFB AS eller DK Ferdigbetong som de fleste kaller dem, startet produksjon av ferdigbetong 1. juli 2008 på Trolleskjæret Gunhildvågen i Florø. 

De har sertifikat for produksjon av alle typer fabrikk blandet ferdigbetong i henhold til NS EN206 som er den standarden de er pliktig å følge. Dette sertifikatet blir utstedt av Kontrollrådet.

 

 

Kontrollrådet avlegger DK Ferdigbetong årlige besøk for inspeksjon. Under disse inspeksjoner blir det tatt diverse prøver, og produksjonskontroll system blir gjennomgått for å dokumentere blant  annet samsvar av produktene deres. I tillegg er de fullt registrert som leverandør i StartBank.

 

 

DK Ferdigbetong har siden start levert store mengder ferdigbetong, for eksempel til kai, fabrikksbygg, damanlegg, trafostasjoner. De var også de som leverte til Ewos sin glidestøyp av silo på 52 meters høyde på høyeste punkt. En liten fun fact var at dette tok dem 15,5 døgn der de jobbet døgnet rundt. En fin erfaring å ta med videre i følge Carsten Jørgensen. De har også per i dag 5 ansatte på heltid som betjener blander og 6 10m3 betongbiler + 2 pumpe biler med 28 meter rekkevidde + 1 pumpe bil med 35 meter rekkevidde. 

 

 

Kontaktinformasjon finner du her 

Vi gleder oss til samarbeidet med DK Ferdigbetong fremover og takker for tilliten! 

 

Redaktør: Ariel Lillestøl

Foto: DK Ferdigbetong