Albin Svensson er det nye tilskuddet i Florø sin A-lag stall, og gleder seg til å bidra i klubben og byen han nå flytter til! 22 åringen kommer fra Tvååker, som ligger cirka 15 kilometer sørøst for Varberg i Sverige. Han begynte med fotball som 5 åring, og når han var 12 år satset han fullt på keeper. Som 17 åring gikk Albin fra Tvååkers IF til Varbergs bois, der ble han senere lånt ut til naboklubben Varbergs gif. Umeå FC ble den siste svenske klubben han spilte for før han dro til Nardo FK i Norge. Derfra var han innom Stjørdals Blink før han kom hit til oss, der målet er å få stå mellom stengene hver kamp. 

Med sine 3000 innbyggere er Tvååker et lite tettsted, der alt er samlet på samme sted. Det er noe Albin liker veldig godt og føler Florø er litt som hjemme. Han har så langt fått et veldig godt inntrykk av sitt nye hjemsted både på og utenfor en fotballbane. Ambisjonene om å rykke opp med Florø Fotball ligger høyt hos svensken som tidligere har jobbet i barnehage og assistent lærer ved siden av fotball. 

"Vi er veldig fornøyd med å signere Albin på en to-års kontrakt, han er en ambisiøs keeper med erfaring fra høyere nivå. Han er også en type som vil passe godt inn i laget og nærmiljøet på utsiden av banen. Vi gleder oss til å se Albin utvikle seg i Florø Fotball!" - Kim Solheim, daglig leder Florø Fotball 

 

Vi ønsker Albin Svensson hjertelig velkommen til Florø Fotball! 

 

 

Redaktør: Ariel Lillestøl 

Foto: Kjell Ståle Orheim