Treningsavgift

Nye rutiner for treningsavgift, sesongen 2017

Gå direkte til betaling for andre halvår 2017.

Gå direkte til betaling for første halvår 2017.

Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag. Avgiften skal være med å dekke utstyr til laget og dets trenere, baneleie, utgifter til dommere, påmeldinger til seriespill/turneringer samt administrasjon. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet spillerne får og varierer derfor mellom årstrinnene.

Satser for 2017

Barnefotballen
Spillere født i 2011 (bare høstsesong)500,-
Spillere født i 20101000,-
Spillere født i 2007, 2008 og 20091800,-
Spillere født i 2005 og 20062600,-
Ungdomsfotballen
Spillere født i 2001, 2002, 2003 og 20043500,-
Gutter født i 2000 (bredde)3500,-
Jenter junior (spiller ikke seriespill)2000,-
Utviklingsgruppen4500,-

Beløpene fordeles på vår -og høstsesong.

Alle spillere som deltar på treninger og kamper må betale treningsavgift. Tidligere har klubben sendt ut faktura for treningsavgift to ganger i året. Fra og med vårsesongen 2017 må alle spillere meldes på, og samtidig betale treningsavgiften. Spillere som ikke er påmeldt, er ikke dekket av forsikringen og vil dermed ikke få adgang til delta på kamper og/eller turneringer. I august vil det komme en ny påmelding, som gjelder for høstsesongen. Meld på nå!

Sesongkort

Alle spillere som betaler treningsavgift mottar et personlig sesongkort for 2017. Dette kan benyttes på alle hjemmekampene til Florø sine A-lag. På kamper i OBOS-ligaen der hovedtribunen er utsolgt, vil kortet gi adgang til en egen sone for klubbens aldersbestemte spillere, på fremsiden av klubbhuset. For å kunne motta sesongkortet før åpningskampen mot Jerv, må treningsavgiften være betalt senest 31. mars.

Spillerdrakt med navn

For spillere født i 2006 og tidligere, inkluderer treningsavgiften en spillerdrakt for sesongen 2017, med eget navn. Navnet og størrelsen kan registreres når en betaler treningsavgiften. Draktnummeret blir bestemt av laglederne, men spillere født i partallsår skal også ha et partall på drakten. Det samme gjelder selvsagt for oddetall. På denne måten unngår en at flere spiller får samme nummer ved hospitering mellom årsklassene.

Dugnad

Florø fotball er basert på dugnad og frivillighet. For å holde nivået på treningsavgiften nede er det derfor lagt opp til at spillere/foresatte bidrar på noen av klubben sine arrangement. For sesongen 2017 gjelder dette Statoil Veslefrikk, Hjemmekamper A-lagene, Kongleriket og billotteriet.  Mer informasjon finner du i  Bli med på dugnad!

Annonse: