Påmelding 2020 og treningsavgift

Påmeldingen til andre halvår 2020 er nå åpen

I forbindelse med påmeldingen betales også treningsavgiften. Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag. Avgiften skal være med å dekke utstyr til laget og dets trenere, baneleie, utgifter til dommere, påmeldinger til seriespill/turneringer samt administrasjon. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet spillerne får og varierer derfor mellom årstrinnene.

Gå direkte til påmelding for 2. halvår 2020.

Satser for 2020

Barnefotball1. halvår2. halvår
Spillere født i 2014300,-300,-***
Spillere født i 2013500,-*500,-*
Spillere født i 2010, 2011 og 20121000,-**1000,-
Spillere født i 2008 og 20091300,-**1300,-
Ungdoms og seniorfotball
Spillere født i 2003 - 20071750,-**1750,-
Rekruttlag og senior bredde1750,-*1750,-

*Inkluderer sesongkort
**Inkluderer spillerdrakt (2021) og sesongkort
*** inkluderer t-skjorte m/navn, for trening

Påmelding to ganger i året

Alle spillere som deltar på treninger og kamper må betale treningsavgift.  Spillere meldes på for et halvår, og betaler treningsavgiften i forbindelse med påmeldingen. Spillere som ikke er påmeldt, er ikke dekket av forsikringen og vil dermed ikke få adgang til delta på kamper og/eller turneringer. I august vil det komme en ny påmelding, som gjelder for 2. halvår. For påmelding etter frister kontakt Kim Solheim: telefon 90678685, e-post: kim@florosk.no

Drakt med eget navn (2021)

Det vil kun bli delt ut drakter til nye spillere i 2020. Spillere som har vært med tidligere kan bestille ut i fra behov. se info lagssider. Navn og størrelse på drakt registreres når en melder på og betaler treningsavgiften. Draktnummeret blir bestemt av laglederne, men spillere født i partallsår skal ha et partall på drakten. Det samme gjelder selvsagt for oddetall. På denne måten unngår en at flere spiller får samme nummer ved hospitering mellom årsklassene.

Sesongkort

Alle spillere som betaler treningsavgift mottar sesongkort for 2020. Dette kan benyttes på alle hjemmekampene til Florø sine A-lag. På kamper i PostNord-ligaen der hovedtribunen er utsolgt, vil kortet gi adgang til en egen sone for klubbens aldersbestemte spillere, på fremsiden av klubbhuset. Sesongkortet sendes digitalt til registrert telefonnummer.

Dugnad

Florø fotball er basert på dugnad og frivillighet. For å holde nivået på treningsavgiften nede er det derfor lagt opp til at spillere/foresatte bidrar på noen av klubben sine arrangement. For sesongen 2020 gjelder dette Veslefrikk, Hjemmekamper A-lagene, Kongleriket. Mer informasjon om hva en må bidra med, finner du i  Bli med på dugnad!

Annonse fra Obos-ligaen: