Bli samarbeidspartner

Bli med oss å utvikle Florø fotball som klubb og samfunnsaktør!

Florø fotball har ambisiøse mål for fotballen i regionen. Å være en del av norsk toppfotball, er målet og noe alle i området rundt Florø vil nyte godt av. For å klare dette med hjelp av lokale spillere må utvikling stå sentralt, og klubben skal derfor ha et bredt tilbud til barn og unge.  Som samarbeidspartner, uansett nivå, bidrar du til å realisere våre mål både på seniornivå og for våre aldersbestemte aktiviteter.

Samarbeidspartnere med Florø fotball skal ikke bare bidra, vi skal også levere verdi i retur - i form av opplevelser, markedsføring, nettverksbygging eller samfunnsansvar vi står sammen om. Slik skaper vi verdier sammen, og hjelper hverandre til å ta nye steg.

Vi skal altså gjøre oss alle, stolt og kry!

Opplevelser

• Sesongkort
  • Billettpakker til enkeltkamper
  • Ekstra bra? Nyt kampen med VIP-arrangement

Nettverk og inspirasjon

Florø fotball arrangerer gjennom året 4-6 ulike aktiviteter for sine samarbeidspartnere. Målet er å bringe våre partnere sammen, slik at disse kan skape nye og sterkere relasjoner. Noen ser business og samarbeidsmuligheter mens andre bare setter pris på et godt nettverk. Aktivitetsprogrammet inneholder blant annet:

• Frokostmøter
  • Lunsjmøter
  • Leverandørkonferanser (halvdags) med relevante foredragsholdere
  • Julelunsj

Markedsføring

• Skilt på stadion, i TV-sone eller lokal sone
  • Banner i storhall
  • Digitale plakater i Florø idrettssenter
  • Profilering i nyhetsbrev og kampannonser på nett
  • Annonser i Firdaposten og/eller  Firda i tilknytning til hjemmekamper
  • Kampsponsor med aktiviteter mot publikum
  • Sponsor av dagens matchballer
  • Skreddersydde kampanjer mot privat- eller bedriftsmarkedet
  • Nå ut til publikum gjennom våre digitale kanaler på sosiale medier
  • Redaksjonelle reportasjer på våre digitale kanaler.

Samfunnsansvar

• Bidra til at byen settes på kartet og skaper stolthet, glede og gode opplevelser
  • Bidra i våre integreringsprosjekter
  • Bidra i Florø fotball sitt arbeid for andre samarbeidsklubber i regionen
  • Bidra til at det utvikles gode områder i nærmiljøet for aktive barn

Kontakt oss for å høre mer!

Se Florø fotball sine samarbeidspartnere!

Vil du ha en uforpliktende prat om det å være samarbeidspartner? Kontakt oss gjerne på epost fotball@florosk.no eller ring markedsansvarlig Kim Solheim på telefon 90678685.

Vi tilbyr 5 ulike nivåer, men vi kan alltid skreddersy innhold etter ditt behov.

Annonse fra Obos-ligaen: