NOVA Akademiet

November 2019 - April 2020

BAKGRUNN

Nedenfor er informasjon om tilbud og påmelding. Det er viktig å påpeke at akademiet:

• Er et ekstratilbud for de som er spesielt motiverte/ivrige, og som ønsker mer trening/aktivitet.
  • Ikke skal erstatte vanlige treninger i årsklassene. Deltakere skal derfor ha veldig godt oppmøte på sin årgangs «vanlige» treninger før de deltar på akademiet.
  • Påmeldingsfrist  30. oktober!

SPORTSLIG TILBUD:

Spillere født 2011-13
Dag: Lørdag

Spillere født 2010-2008
Dag: Lørdag

Spillere 2007 og eldre
Dager: Fre + Søn

VIKTIG

• Informasjonen ovenfor er kun et utgangspunkt! Hvilke årganger som trener sammen og hvem som blir trenere er helt avhengig av antall påmeldte i hver klasse. Selv om mange av trenerne som er involvert ellers i uken også vil bli involvert på akademiet, så ønsker klubben at det er andre enn årgangstrenerne som skal ha hovedansvaret på akademiet, det tror vi er sunt for klubben, spillerne og trenerne.
  • Hospitering? Enkelte spillere vil også hospitere opp i eldre akademiklasser.
  • Treningstider – dagene er avklart men tidspunktene er ennå ikke bestemt:
  • Endring i treningstid og treningssted (inne eller ute) kan forekomme (eks pga. banekapasitet, kretssamling, etc.), og kommuniseres av hovedtrenere.
  • Enkelte av treningene vil gjennomføres i helger før eller etter ferier, eller som internturneringer (for eksempel i juleferien eller påskeferien).

PRISER

• Pris nedenfor inkluderer 1 stk Adidas NOVA-akademiet treningstrøye.
  • Akademiklassene 2007 og eldre tilbys omtrent 40 treninger a 1,5 time (totalt 60 timer). Pris 2900,-.
  • Ivrigruppe 2008-2013 tilbys omtrent 20 treninger a 1,5 time (totalt 30 timer). Pris 1600,-

PÅMELDING OG BETALING

Frist for påmelding/betaling til akademiet er 30. oktober

Gå til påmelding/betaling