Akademiet

November 2018 - April 2019

BAKGRUNN

Nedenfor er informasjon om tilbud og påmelding. Det er viktig å påpeke at akademiet:

• Er et ekstratilbud for de som er spesielt motiverte/ivrige, og som ønsker mer trening/aktivitet.
  • Ikke skal erstatte vanlige treninger i årsklassene. Deltakere skal derfor ha veldig godt oppmøte på sin årgangs «vanlige» treninger før de deltar på akademiet.
  • Påmeldingsfrist  10. november!

SPORTSLIG TILBUD:

Spillere født 2010-12
Dag: Lørdag

Spillere født 2009-2007
Dag: Lørdag

Gutter 2006 og eldre
Dager: Fre + Søn

VIKTIG

• Informasjonen ovenfor er kun et utgangspunkt! Hvilke årganger som trener sammen og hvem som blir trenere er helt avhengig av antall påmeldte i hver klasse. Selv om mange av trenerne som er involvert ellers i uken også vil bli involvert på akademiet, så ønsker klubben at det er andre enn årgangstrenerne som skal ha hovedansvaret på akademiet, det tror vi er sunt for klubben, spillerne og trenerne.
  • Hospitering? Enkelte spillere vil også hospitere opp i eldre akademiklasser.
  • Treningstider – dagene er avklart men tidspunktene er ennå ikke bestemt:
  • Endring i treningstid og treningssted (inne eller ute) kan forekomme (eks pga. banekapasitet, kretssamling, etc.), og kommuniseres av hovedtrenere.
  • Enkelte av treningene vil gjennomføres i helger før eller etter ferier, eller som internturneringer (for eksempel i juleferien eller påskeferien).

PRISER

• Pris nedenfor inkluderer 1 stk Adidas INC-akademiet treningstrøye.
  • Akademiklassene 2006 og eldre tilbys omtrent 40 treninger a 1,5 time (totalt 60 timer). Pris 2900,-.
  • Ivrigruppe 2007-2012 tilbys omtrent 20 treninger a 1,5 time (totalt 30 timer). Pris 1600,-

PÅMELDING OG BETALING

Frist for påmelding/betaling til akademiet er 10. november

Gå til påmelding/betaling

HENVENDELSER:

• Spørsmål og andre henvendelser angående akademiet skal i hovedsak tas med aktuell trener for den gjeldende akademiklassen. Hvis dette ikke er ønskelig tas det opp med kontaktperson for akademiet, Siri Rognsø.
    Kontaktinformasjon Siri: siri@norwell.no, Mobil: 404 02 015

Annonse fra Obos-ligaen: