INC-Akademiet

Oktober 2017 - april 2018

BAKGRUNN

Nedenfor er informasjon om tilbud og påmelding. Det er viktig å påpeke at akademiet:

• Er et ekstratilbud for de som er spesielt motiverte/ivrige, og som ønsker mer trening/aktivitet.
  • Ikke skal erstatte vanlige treninger i årsklassene. Deltakere skal derfor ha veldig godt oppmøte på sin årgangs «vanlige» treninger før de deltar på akademiet.
  • Påmeldingsfrist tirsdag 3. oktober!

SPORTSLIG TILBUD (utgangspunkt):

Jenter 2007-2011
Dag: Søndag
Samlet trening for jenter i disse årsklassene. Eldre årsklasser, altså de som fyller 12 år i 2018, kan melde seg på "gutteakademiet".
Hovedtrener: Harald Gjervik + 2-3 trenere fra årgangene

Gutter 2010-11
Dag: Lørdag
Hovedtrener: Kai Frode Magnussen + 4-5 trenere fra årgangene

Gutter 2009-2007
Dag: Lørdag
Hovedtrener: Christian Olsen + 4-5 trenere fra årgangene.

Gutter 2006-02
Dager: Fre + Søn
Vil deles i to grupper, men hvordan avhenger av påmelding.
Jan Ravnestad vil være hovedtrener for en av gruppene, men det er ikke bestemt hvilken. Hvem som blir hovedtrener for den andre gruppen avhenger av påmelding og påfølgende inndeling av gruppene. Årgangstrenere vil også være med, 4-5 har allerede bekreftet at de ønsker å være med.

VIKTIG

• Informasjonen ovenfor er kun et utgangspunkt! Hvilke årganger som trener sammen og hvem som blir trenere er helt avhengig av antall påmeldte i hver klasse. Selv om mange av trenerne som er involvert ellers i uken også vil bli involvert på akademiet, så ønsker klubben at det er andre enn årgangstrenerne som skal ha hovedansvaret på akademiet, det tror vi er sunt for klubben, spillerne og trenerne. Eksempelvis så skal ikke Frode Nybø være involvert i «sitt» kull (G2008) på akademiet.
  • Hospitering? Enkelte spillere vil også hospitere opp i eldre akademiklasser.
  • Treningstider – dagene er avklart men tidspunktene er ennå ikke bestemt:
  • Endring i treningstid og treningssted (inne eller ute) kan forekomme (eks pga. banekapasitet, kretssamling, etc.), og kommuniseres av hovedtrenere.
  • Enkelte av treningene vil gjennomføres i helger før eller etter ferier, eller som internturneringer (for eksempel i juleferien eller påskeferien). Om man er på ferie risikerer man derfor å gå glipp av noen få treningstimer.
  • Trening – nytt av året! Vi som andre klubber sliter med en del belastningsskader på unge og veldig ivrige spillere. På fredagstrening (for g2006 og eldre) vil vi derfor i år prøve å trene 75 minutter fotball og avslutte med 30-45 minutter med skadeforebyggende trening med ekstern ressurs. Dette vil være valgfritt for en del spillere, disse kan da heller trene fotball de siste 30-45 minuttene også, men for de som trener mest bør dette være obligatorisk.

PRISER (vedtatt av Fotballstyret)

• Pris nedenfor inkluderer 1 stk Adidas INC-akademiet treningstrøye.
  • Akademiklassene 2002-2006 tilbys omtrent 50 treninger a 1,5 time (totalt 75 timer). Pris 3300,-.
  • Ivriggruppe gutter 2007-11 tilbys omtrent 25 treninger a 1,5 time (totalt 37.5 timer). Pris 1800,-.
  • Ivrigruppe jenter 2007-2011 tilbys omtrent 16 treninger a 1,5 time (totalt 24 timer). Pris 1000,-

PÅMELDING OG BETALING

Frist for påmelding er i løpet av tirsdag 3. oktober. Da vil akademiklassene deles inn. Spillere som ikke er påmeldt innen fristen kan tidligst melde seg på etter nyttår, men det krever da at der er ledig plass i akademiklassen.

Betaling av akademiet gjøres i 2 omganger, høst og vinter.

Gå til påmeldingen

SPØRSMÅL/KLAGER:

• Spørsmål, klager, misnøye, etc. skal i all hovedsak tas med aktuell trener for akademiklasse. Hvis dette ikke er ønskelig tas det opp med leder for akademiet, Frode Nybø.
    Kontaktinformasjon Frode: fnyboe@hotmail.com, Mobil: 406 34 010

Annonse: