Yonas Larsen er klar for Florø Fotball

Yonas Larsen satser på det gøyeste han vet om, nemlig fotball. Kameratskapet og lagfølelsen er en stor del av hvorfor bergenseren elsker fotball. Det som motiverer 19 åringen er å spille gøye kamper med trøkk på tribunen. Spille for klubben og fansen er det som gir han energi ute på banen.

Larsen har spilt for bergensklubbene Åsane, Fyllingsdalen og Brann før han nå tar steget videre i Florø Fotball.

 Når det kommer til forbilder har den unge spilleren heller øyet opp for kvaliteter fremfor enkelt personer, der spillere som Luke Shaw og Marcus Rashford imponerer Yonas. Ellers i idrett er basketball spilleren Lebron James noen han liker svært godt.

Målene for venstrebacken denne sesongen er å viderutvikle seg som fotballspiller, ta nye steg og få en fin sesong med Florø. Det har vært en tung start, men Larsen er klar på at laget må kjempe videre med alt de har, for de gode opplevelsene og gi fansen noe å juble for. Drømmen hans er å nå så langt som mulig med fotballen, så lenge fotball forblir noe han trives med.

Han ønsker seg mest av alt underholdende kamper og fulle tribuner. Favorittlaget til Larsen er Manchester United og vil selv kategorisere seg som en stor supporter. Når hodet til Yonas ikke er fullokkupert med fotball liker han å game, spille basketball eller drive generelt med annen idrett. Han er veldig sosial og tar livet med et smil, dette vet jeg (skribenten altså) at spillergruppen setter pris på. Er det noe Yonas elsker mest når det kommer i matveien er det Sushi.

Vi ønsker Yonas Larsen hjertelig velkommen til Florø Fotball 

Stolt og kry!

Annonse: