Vår bauta av en kaptein

"Husa skyter Florø til himmels!"

Det er ikke å legge skjul på at Christer Husa har en viss legende status i Florø Fotball. Han er regna som en av de beste midtstopperne i Post-Nord ligaen de siste to årene. Han har både vokst opp i Florø, og spilt i Florø drakten hele sitt liv og karriere. Vell, utenom en kort visitt til Førde i 2010/2011. Der fikk han verdifull erfaring under trener Folland.

For a laget har Husa spilt 236 kamper og scoret 34 mål.

32 åringen har opplevd ganske mye med Florø, der han verdsetter de gode opplevelsene høyt. Motivasjonen hans akkurat nå er å være en bidragsyter for de som er yngre, og en referansespiller. Han legger ikke skjul på at det fortsatt er ganske kjekt å spille fotball.

Hans mål for året er å hvert fall komme blant topp 7, er vi der og kommer i flyt kan alt skje forteller han. Han har alltid en drøm å kunne oppleve det klubben klarte i 2016 igjen. Et opprykk til Obos er kanskje for tidlig å se frem til, men det er om å gjøre å sette store mål og arbeide hardt for å oppnå dem.

Når det kommer til forbilde til familiefaren som har ei datter og tre bonusbarn, er det tidligere Manchester United spiller og fotballegenden «The King» Éric (Daniel Pierre) Cantona. I løpet av sine fem år hos Manchester United, var King Éric med på å vinne Premier League fire ganger og FA-Cupen to ganger.  Favorittlaget til Christer i Premier League, er selvfølgelig Manchester United.

 Hobbyer har han visst ikke så mange av, han «har en hobby og det er fotballen». Det viktigste for han på fritiden er å være en god familiefar, og tilbringe kvalitetstid med sin familie. Han skryter mye av sin samboer som ikke er motvillig mot at Christer tar en sesong til med Florø Fotball.

Angående stallen så har vi fått inn en del spennende spillere, og vil trenge noen til for å kunne bite godt fra oss sier Husa. Det regner han med kommer, samtidig vil det bli spennende med ny trener og se hva det kan bringe frem. 

Vi i klubben er veldig glad for at han velger å fortsette sin fotballkarriere, for oss er han en utrolig viktig bidragsyter både på og av banen.

Annonse: