Treningsopphold i Østfold

Fysiske tester og treningskamp mot Moss

Denne sesongen ble treningsleiren gjennomført i Norge. Vi dro til Sarpsborg og gjennomførte screening og fysiske tester. Halvor Elverhøi, fysisk trener hos Sarpsborg 08, ledet testingen og utarbeidet individuelle treningsprogram. De fleste spillerne har derfor endret litt på hva de gjør, når de har øktene sine på Spenst i Florø. 

Moss - Florø 2-1

Moss var vertskap for treningskampen
Moss var vertskap for treningskampen

Det var surt og kaldt på kunstgresset ved Melløs stadion. Frode Nybø sine disipler skulle for første gang få kjenne på nivået i 2. divisjon. Moss er tippet på 7. plass i avdeling 1 og bør derfor være en god pekepinn på hva som venter Florø i 2019. 

Etter en litt rotete start på kampen, tok Florø over banespillet. Lorent Callaku skårer på en av flere gode muligheter i første omgang. Etter pause dominerte Florø stort i banespillet og det meste foregikk på Moss sin halvdel. Moss ble liggende lavt og jobbet hardt for å unngå flere baklengs. Som i treningskamper flest, blir det mye bytter - noe som ofte påvirker rytmen. Slik ble det også i denne kampen. De siste minuttene kom Moss mer med i kampen, og fikk noen gode muligheter. Først kom 1-1, før de noen minutter senere avgjorde med kampens siste ballberøring. Tapet var skuffende, men en må velge å se det positive i slike oppgjør.

Annonse fra Obos-ligaen: