Ny kolleksjon på plass i supporterbutikken

Ny logo, nye varer, mange fine julegaver å finne hos Intersport på Amfi

I forrige uke kom pallen med neste års kolleksjon. Etter en hektisk helg i trykkeriet, er nå de fleste varene på plass i supporterbutikken hos Intersport på Amfi. Florø Fotball har fått ny logo og profil, noe som selvsagt gjenspeiler seg i kolleksjonen. 

Med skarv er grått, ekstra flott
Med skarv er grått, ekstra flott

Basisfargene i den nye profilen er mellomblå, mørk blå, sort, grå, burgunder og gull. Dette betyr at vi kan tilby et bredere spekter av artikler, og med den nye lekre logoen vår får jo også adidas-artiklene et ekstra løft. 

Jakker

Christer Husa i en varm, sort og stilren jakke, bare påført logo
Christer Husa i en varm, sort og stilren jakke, bare påført logo

Det har vært etterspurt flere varianter av jakker, og nå bør de fleste finne et passende alternativ. I sort vil du finne både regnjakke, windbreaker og en varmere variant. I mørkeblå har vi allværsjakker og treningsjakker. Den grå jakken til å vise seg frem i, bør bli en hit på mildere dager.

Gensere

Halvor Solheim-Olsen i den nye mørkeblå hettegenseren
Halvor Solheim-Olsen i den nye mørkeblå hettegenseren

I tillegg til den populære klubb-genseren, som har fått en oppgradering, lanserer vi også en hettegenser. Fra før har #Stimen en hettegenser, men nå får en også to varianter med den nye logoen, designet av Endre Barstad. Hettegenseren kommer i både mørk blå og grå.

T-skjorter

T-skjorten til trening er ikke klar ennå, men vi har to flotte polo-skjorter, i grå og mørk blå. 

Drakter

Hvordan draktene skal se ut i 2019, er fortsatt en hemmelighet. Disse vil bli lansert på et kick-off i forkant av seriestarten.

Annonse fra Obos-ligaen: