tap mot Sogndal i cupen

Vi taper mot et sterkt Sogndal lag

Kamp oppsummering:

1.Omgang

Sogndal fikk sitt første mål i kampen etter 15.minutter, Eid vinner ballen lavt i banen og Kristoffer Hoven stanger inn 0-1 til bortelaget.

Yonas Larsen slår to gode cornere og på den siste nikker Adonis Brahimi inn 1-1 etter 18.minutter. 

Obos laget har klart mest ballbesittelse, og Sogndal gjentar suksessen fra det første målet med innlegg fra høyre fra Daniel Eid der Kristoffer Hoven setter sitt andre mål etter 29 minutter.

Tidligere Florø spiller Kristoffer Valsvik skaper mange frispark gjennom kampen, men slipper unna de gule kortene. 5 minutter før pause er Håkon Gjærstad uheldig inne i feltet og lager straffe til Sogndal med en hands. Kristoffer Hoven setter sin tredje nede til høyre for Florø keeper Maciej Raniowski og stillingen er 1-3.

I tilleggsminuttet kommer Sogndal på en hurtig overgang der Eid klinker inn i feltet der Tobias Bjørnebye setter inn 1-4 for Sogndal. 

2.Omgang

Vi gjør to bytter før 2.omgang, Høyvik går inn for Steinset og "Nelsinho" går inn for Omerovic.

Sogndal spiller Noah Solskjær skaper noen frispark og i de 57.minutt får han det gule kortet. Minuttet etter sender han pasning gjennom til Kristoffer Hoven som blir alene mot Raniowski, og stillingen er 1-5 til Sogndal når det er spilt 60 minutter. 

63.minutter: Spillerbytte for Sogndal, Johan Bakke inn for Tobias Bjørnebye og Akor Adams bytter med Endre Kupen som ikke helt fikk vist seg frem i dag. 

IMG_5602.JPG
Endre Kupen sin første kamp mot Florø Fotball Foto:Ceciliaphotography

Begge lag med mange målsjanser gjennom kampen, vi skaper mye mot et sterkt Obos lag. 

Begge lag har skiftet ut så mange spillere siden sist vi møttes at det faktisk ikke er en eneste spiller igjen på noen av lagene fra sist vi møttes. Endre Kupen og Kristoffer Valsvik er tilbake for å spille mot gamleklubben, mens Fij er på ferie.

70.minutter: Spillerbytte for begge lag, Enok Naustdal bytter med Yonas Larsen, Steinset går ut og Leander Høyvik inn. Sogndal bytter ut Noah Solskjær med Eirik Lereng, og Daniel Eid bytter med Anders Nord.

Sogndal legger seg litt bakpå og Florø tar over ballbesittelsen, "Nelsinho får noen gode målsjanser. 

75.minutter: Nysignerte Matias Finnestrand kommer ut for Maciej Raniowski. 

82.minutt: 4 mål holdt for Sogndal spiller Kristoffer Hoven som går ut mens Filip Mardal får siste minuttene på topp.

Vi triller mye ball men det blir skapt lite fra begge lag. Det blir lagt til 2 minutter. 

Kampen ender 1-5 til Sogndal.

Sogndal gjennomførte treningsøkt på Hafslo i forkant av kampen, og spillerene får fri frem til 10.august siden de ikke har kamp før 18.august. Etter sist hjemmekamp for Sogndal har de drevet med å skifte kunstgress dekket på Fosshaugane Campus, de skal være klart til neste hjemmekamp igjen 18.august mot KFUM kl.18.00 

Vi takker Sogndal Fotball for kampen og ønsker de lykke til videre i cupen og i opprykksjakten!

Tirsdag er det allerede ny kamp i serien, da spiller vi hjemme mot Vålerenga 2 kl.18.00 

Matias Finnestrand fikk allerede debut i første kamp etter å ha komt tilbake til klubben, og kom inn for Maciej Raniowski etter 78.minutt. Trener Pereira brukte muligheten til å se Konnerud gutten i aksjon, og motivasjon videre i serien. 

IMG_5603.JPG
Matias Finnestrand fikk noen minutter mot Sogndal i dag Foto:Ceciliaphotography

Det ser ut til å begynne å lette opp litt nå etter skademareritt i Florø stallen. Med et så tett kampprogram har det tært på spillerene. Kapteinen Christer Husa er spilleklar igjen i august etter at han fikk skulderen utav ledd på en trening. For de som har lagt merke til "Reserve" kapteinen Joni og venstrefoten hans er dette fordi han har spilt med en skade i høyre kne de siste månedene. Nå løsner det endelig opp og de fleste spillerene er forventet tilbake for fullt de neste kampene. 

Vi har noen spennende nye signeringer som bli presentert i løpet av neste uke. 

Hovedtrener Gonçalo Pereira oppsummerer kampen slik: 

"Vi spiller mot et sterkt Obos lag som ligger på opprykksplass, men jeg føler vi gjennomførte en god kamp. Det er mindre forventninger og press på spillerene, og det er alltid kjekt å spille slike kamper mot et lag på høyere nivå. Da får vi trening i å spille kamper med høyere intensitet. Det var litt mer senket skuldre i dag, og jeg er fornøyd over innsatsen til Florø spillerene. De er på rette veien, så nå er det bare å fortsette videre med jobben vi gjør hver dag. Vi har nå flere spillere som har vært skadet som er på vei inn igjen, og med nye spillere blir det et helt annet lag fremover. Jeg er optimistisk på at det snur nå."

BILDER KOMMER UT I LØPET AV KVELDEN. STOLT OG KRY!

Annonse: