Tap i første seriekamp

Det var en hendelsesrik kamp med to røde kort

Even Vetås setter Florø i ledelsen med en vakker skru i krysset etter knappe 5 minutter, men når Daniel Hamde kommer bakpå i en løpeduell og fikk rødt kort etter 17 minutter ble det tøft for de resterende spillerne ute på banen. Det er ikke til å legge skjul på at Daniel Hamde er med i den viktige trioen der Husa allerede mangler. Sistemann Adonis Brahimi får en tøff jobb, på selveste bursdagen.

Eidsvold TF utligner med mål i det 28.minutt, og det skulle ikke ta 2 minutter før det andre målet kom for hjemmelaget. 5 minutter senere sitter tredje for Eidsvold med Ole Andreas Nesset som satt første for hjemmelaget. Stillingen er 3-1 til pause.

Magnus Kristengård for Eidsvold TF tar turen i garderoben da han pådrar seg rødt kort etter 37 minutter når han feller "Nelsinho" innenfor 16. Det er ikke dagen for portugiseren som selv tar straffen, og ender med å skyte mer eller mindre rett på keeper der returen går langt ut.

5 miutter før ordinær tid øker hjemmelaget ledelsen til 4-1 som blir slutt resultatet.

«Vi starter godt, scorer et mål raskt og fortsatte å bli bedre utover kampen. Med 10 menn ble det vanskelig og mentaliteten fikk seg en knekk når stillingen ble 1-1. Eidsvoll TF fikk 3 mål på 7 minutter, noe som ikke kan skje flere ganger. I 2 omgang synes jeg vi reagerte godt og skapte mange gode mål sjanser, nå er det bare å jobbe mot å sette de mellom stengene.» -Pereira Gonçalo

Det er mye positiv å hente fra kampen, og vi ser frem til første hjemmekamp allerede neste helg mot Kvik-Halden! 

Stolt og Kry!

Annonse: