Tap hjemme mot Kvik-Halden

Det ble en jevn og underholdene kamp hjemme på stadion i dag!

Med Husa ute av spill noen uker til, og Hamde med suspensjon etter kampen mot Eidsvold Turn ble det litt omdirigering på startelleveren før dagens kamp.

Kvik-Halden scorte på corner etter 6 minutter som preget deler av 1.omgang. Raniowski spilte med sko han klarte å ødelegge minutter før kampstart, men det så ikke ut til å hindre han noe særlig.

2. omgangen skapte vi flere sjanser og styrte store deler av kampen. En veldig jevn kamp der vi spiller mot et av lagene som klart har vært en av de beste i Post-Nord de siste årene. Om de klarer målet om opprykk gjenstår å se.

"God kamp, vi begynner å se bra ut. Vi er gode i det høye presset, god kontroll når vi er lave. De scorer på sin eneste sjanse etter 6 minutter, men vi får ikke presset de nok til å score mål. Alt i alt, god kamp! Så satser vi på seier neste kamp." - Dino Omerovic til Lurifax Support

"Det var en jevn kamp mot et av de beste lagene i PostNord, et veldig fysisk sterkt motstanderlag. Vi fikk en dårlig start når de scorer på en corner der spillerene visste hva de skulle gjøre. Likevel mister ikke spillerne fokus og etterhvert tar vi mer kontroll over kampen. Jeg synes vi hadde god kontroll i 2.omgang der Kvik-Halden ikke hadde ballen, og vi skapte mange gode sjanser. Vi hadde gjort oss fortjent med poeng, og laget har håndtert utfordringene ganske bra. Laget har komt langt med utviklingen og vi blir bedre for hver dag. Det er et ungt lag som jobber hardt og vet hva de trenger utvikling i. Jeg er ganske sikker på at vi snart er der vi vil være og ta poeng." - Hovedtrener, Gonçalo Pereira

Lagoppstilling

1Maciej Raniowski   
4Adonis Brahimi   
7Even Hepsø Vetås   
15Leander-Nikolai Jacobsen Høyvik  Ut: 82 (Gult)
23Håvard Rosø   
20Adan Hussein  Ut: 90
8Dino Omerovic   
19Joni Mäkelä  (Gult)
17Nelson De Jesus Correia   
10Sofiane Dia  (Gult)
11Vetle Fiskerstrand
13Herman Solheim Mortensen   
6Hans Hansen   
14Håkon Gjerstad   
25Kim-Christian Liset  Inn: 82
21Enok Naustdal   
24Oscar André Fanøy Nordal  Inn: 90
22Kristoffer Haukås Steinset   

 

Vi spiller borte mot Brattvåg Onsdag 30.juni klokken 18.00, kampen kan du streame på Firdaposten.no

Ønsker alle en god helg! Stolt og kry!     

 

                       

Annonse: