Superhelg på stadion

Lørdag er det Åpen dag og søndag er det hjemmekamp mot Tromsdalen

Åpen dag er et familiearrangement på Florø stadion. Det gir alle som befinner seg i Florø en mulighet til å bli bedre kjent med spillerne, klubben, #stimen og stadion. Det er Floro fotball og OBOS som arrangerer dagen, men vi har også fått med oss gode samarbeidspartnere i Redningsselskapet, Enivest, Møllerens og Sparebanken Sogn og fjordane.

Rebusløp

"Løpet" starter på parkeringsplassen utenfor klubbhuset. Alle får et rebuskort, og barna som skal delta får en t-skjorte. På en fotballstadion hører det selvsagt hjemme å spille fotball, men på lørdag er det i hovedsak andre typer aktiviteter som skal gjennomføres. Målsetningen er å bli kjent med hva som foregår på de ulike delene av stadionområdet.

På postene vil en bli møtt av spillere fra A-laget og en oppgave. Når alle oppgavene er gjennomført venter det flotte premier. Jentene på bildet viser frem noe av det vi deler ut.

Autografer

Det blir også god anledning til å samle inn autografer. Alle spillerne på A-laget har med seg penn og tusj, for å gi deg signaturen sin.

Superhelg

  • Lørdag kl 12-15 er det Åpen dag på Florø stadion

  • Søndag kl 15 spiller Florø mot Tromsdalen i OBOS-ligaen

  • Lørdag kl 14 spiller Florø 2 mot Bremanger på kunstgresset

Lakseselfie

Har du drømt om å få tatt en selfie med verdens største laks? Da byr muligheten seg på Åpen dag. Det er helgens kampsponsor, Bravo Seafood, som har hentet inn gigantfisken til helgens arrangementer.

Annonse fra Obos-ligaen: