Straffedrama mot Fjøra

Florø videre til 2. runde

Cup-kampen mot Fjøra var en tyvstart på 1. runde i cup'en. På grunn av vedlikeholdsarbeid på Campus måtte kampen flyttes frem til tirsdag. De fremmøtte fikk virkelig valuta for pengene. 

I første omgang kontrollerer Florø det meste, og det er fullt fortjent at gjestene leder med ett mål til pause. Det så lenge ut til at Moses Dyer sitt mål, skulle bli det eneste i kampen, men slik ble det definitivt ikke. I et kappløp i retning florømålet, går begge spillerne i bakken. Den påfølgende straffen settes kontant i mål.

Ekstraomganger

Florø tok igjen føringen når Dyer skårer sitt andre for dagen. Kasper Nissen legger inn og Dyer brassesparker inn utligningen. På overtid kommer utligningen og med to mål hver, må kampen avgjøres på straffer. I sluttminuttene går det forøvrig litt hett for seg. Fjøra sin Mathias Flo får se det røde kortet. Torje Naustdal fikk sitt andre gule, og dermed mått han også forlate Campus før sparkene fra krittmerket startet.

Straffer

På de første 8 straffene skåres det bare 2 mål. Heldigvis for Florø, er Kasper Nissen en av de som klarte å sette ballen i mål. På resultattavlen står det nå 3-3. De påfølgende 6 straffene går alle i mål. Eirik Høydal, Christer Husa og Anders Ulvik Fleten skårer alle etter at Fjøra først har tatt ledelsen. Deretter blir det straffebom for hjemmelaget og når Torkel Aarønes er sikkerheten selv - blir det 2. runde på Florø i 2019. 

Florø stilte med følgende lag: Kvarekvål, Aarønes (Jensen 90), Kurucay, Solheim, Høydal, Naustdal, Solheim-Olsen (Fleten 45), Vennberg, Callaku, Savland (Nissen 70) og Dyer.

Annonse fra Obos-ligaen: