Solskjær blir trener for 33 barn under «Drømmekampen»

Når Drømmekampen sparkes i gang lørdag 27. oktober, står 33 barn klare på Marienlyst Stadion for å spille kamp mot to Eliteserien-profiler på motsatt halvdel. Ole Gunnar Solskjær har takket ja til å være trener for barna.

Eurosport, Norsk Toppfotball, Coop og Altibox er samarbeidspartnere når årets utgave av Drømmekampen avvikles lørdag 27. oktober. Det skjer på Marienlyst Stadion i minuttene før avspark av Derbylørdag-oppgjøret mellom Strømsgodset og Vålerenga.

Som i fjor er 33 barn fra hele Norge valgt ut til å utgjøre et felles lag under oppgjøret. Alle skal på banen samtidig, og på motsatt halvdel står to profiler fra Eliteserien.
Bli kjent med barna som skal spille og se gleden som de utviser når de skjønner at de har fått en gullbillett til å spille i  Drømmekampen her.

Eva er en av de 33. Se reaksjonen hennes da hun fikk møte helten sin i videoen nedenfor.

Solskjær leder barna

Mens de to motstandernes navn blir kjent nærmere kampdag, er det allerede nå klart hvem som skal stå på barnas benk: Moldes manager, mannen som er kalt Norges største fotballstjerne gjennom tidene – Ole Gunnar Solskjær.– Dette kan bli et minne for livet for barna, og forhåpentlig gi motivasjon til videre satsing for noen, eller en opptur i en kanskje tung hverdag for noen. Det viktigste er at vi i fotballen byr på noe av det vi kan gjøre, og det er å skape glede og humør, sier Solskjær, som har planen klar for hvordan årets 33 utvalgte kan gjenta fjorårets triumf, da barna kom seirende ut av kampen.

– Vi skal nok by gutta på trøbbel ved å spre oss godt ut når vi har ballen og være som mygg rundt ballen når vi mister den, sier Molde- og drømmelagsmanageren.

Se høydepunkter fra Drømmekampen i 2017 her:

Derbylørdag og Supersøndag

De 33 spillerne er rekruttert ut fra deres bakgrunn og opplevelser, og vil dermed ikke utgjøre noe toppet lag. Eurosport.no, Facebook og YouTube har vært viktige kanaler i oppbygningen av prosjektet, og Eliteserien-profiler som Marcus Pedersen, André Hansen og Gilbert Komsoon har – sammen med Eurosport og produksjonsselskapet Nordic Screens – overrasket barna med gladnyheten om at de har fått plass på laget.

Bli kjent med barna som skal spille og se gleden som de utviser når de skjønner at de har fått en gullbillett til å spille i  Drømmekampen her.

– Vi har gledet oss til Drømmekampen gjennom hele sesongen, og er veldig fornøyde med at Ole Gunnar Solskjær stiller som trener for disse fantastiske barna, sier digitaldirektør for Eurosport i det nordiske markedet, Trine Fjellberg Falnes.

Derbylørdag-sendingen starter på Eurosport Norge og Eurosport Player kl. 17.00 lørdag 27. oktober. Cirka kl. 17.45 vil Drømmekampen bli vist direkte, og oppgjøret kan også sees i en direktesending fra Eurosports Facebook-konto, samt på nettsiden Eurosport.no. 

Derbylørdagens hovedkamp, Strømsgodset-Vålerenga, har avspark kl. 18.00. Dagen etter, altså 28. oktober, er det Supersøndag i Eliteserien og på Discoverys flater. Det definitive høydepunktet er toppduellen Brann-Rosenborg, som sendes fra kl. 20.00 på TVNorge og Eurosport Player.
På Brann stadion er det rift etter billetter for å se storkampen mot Rosenborg og brann.no melder om at det kun er ståkamper igjen.

 

Annonse: