SFE til 2021

Sogn og Fjordane Energi har inngått 3-årig avtale med Florø Fotball

SFE øker støtten og blir PLATINA-partner med Florø Fotball.  Et langvarig samarbeid er forlenget med ytterligere 3 år. 

For SFE er det viktig å kunne bidra til vekst og utvikling i regionen. De er levende opptatt av samspillet med lokalsamfunnet, og folkene som bor der.  For SFE er det naturlig å støtte det nye flaggskipet i vest, det er jo her SFE holder til.  Drivkrafta er å skape gode plasser å bo, og da er engasjement viktig. Etter eventyret i 2016 og 2017 er det nå viktig å tenke langsiktig. Folk i Florø bryr seg om fotballen, og da må vi lage strukturer som varer. Energiselskapet inngår derfor en 3-årig avtale, med opsjon på ytterligere forlenging.

SFE-bilene er lett gjenkjennelige
SFE-bilene er lett gjenkjennelige

For Florø Fotball er det nå viktig å ha to tanker i hodet samtid. Vi ønsker å beholde plassen vår i norsk toppfotball, samtidig som vi ønsker å utvikle og forbedre bredden i klubben. En vanskelig øvelse, men betydelig lettere med gode samarbeidspartnere. Vi setter derfor umåtelig pris på langsiktige avtaler, slik som denne som nå er inngått med SFE.

Florø - Sogndal 1. juli

Asgeir Aase, konserndirektør nett og Erik Eikeng, på taket av SFE-bygget i Florø
Asgeir Aase, konserndirektør nett og Erik Eikeng, på taket av SFE-bygget i Florø

I hjemmekampen mot Sogndal 1. juli skal SFE være medarrangør og kampsponsor. De vil dermed være godt synlige både før og under kampen. Da er det lov å håpe at Erik Eikeng og resten av florøspillerne viser seg fra sin beste side. 

Stolt og kry

For vårt lag i nasjonal serie G19 og våre bredde seniorlag betyr avtalen en ny utsmykning. En spesialdesignet logo er laget for å pryde ryggen på spillerdraktene. Det er bare å glede seg.

Ny logo skal prege ryggen i nasjonal serie
Ny logo skal prege ryggen i nasjonal serie

Samfunnsansvar

I tillegg til Florø Fotball så støtter også SFE en rekke andre lag, organisasjoner og arrangement. NFF Sogn og Fjordane, FTIF,  Malakoff og ungt entreprenørskap er bare noen av de som mottar støtte.

Annonse fra Obos-ligaen: