Vi skal til Nord-Norge i 2019

Et uventet oppsett for sesongen 2019

Det blir ikke "lokal"-oppgjør mot Hødd i 2018. Vi er plassert i avdeling med Østlandet og Nord-Norge. Lagene som rykker ned fra OBOS-ligaen skal fordeles i de to avdelingene. Vi kunne altså ikke havne i en avdeling med både Levanger og Åsane. 

Det er mange klubber i PostNord-ligaen som har uttalt at de ønsker seg tilbake til norsk toppfotball. De mest profilerte av disse er plassert i avdeling 1. Dette betyr at avdeling 2 på papiret er mer åpen og vanskeligere å spå. 

Reise

Florøspillerne er ikke ukjent med å reise. At vi i år ikke skal til Rogaland, Agder eller Trøndelag blir nok tatt godt i mot. Tre spennende reiser til lengst nord gjør det hele mer eksotisk. Turene til Skien og Larvik skulle vi vel helst ha unngått, men begge lagene er nye bekjentskaper for Florø.

Vakre Florø

Av de 13 klubbene som skal gjeste Florø er det hele 9 klubber som ikke har vært på besøk hos oss tidligere. Alta, Mjølner, Senja, Fram, Oppsal, Odd, Asker, Bærum og Kjelsås kan alle glede seg til å bli kjent med de vakre omgivelsene og gjestfriheten i kystbyen.

NFF har bestemt at følgende lag skal spille i PostNord-ligaen avdeling 2:

- Florø
- Åsane (nr 14 i OBOS-ligaen)
- Grorud (3)
- Asker (4)
- Alta (5)
- Elverum (6)
- Mjølner (7)
- Kjelsås (7. plass i motsatt avdeling)
- Bærum (8)
- Fram (10)
- Odd 2 (11)
- Oppsal (Ny fra Norsk-Tipping ligaen)
- Senja (Ny fra Norsk-Tipping ligaen)
- Sotra (Ny fra Norsk-Tipping ligaen)

PostNord-ligaen avdeling 1:
- Arendal
- Brattvåg
- Bryne
- Byåsen
- Egersunds
- Fredrikstad
- Hødd
- Kvik Halden
- Levanger
- Moss
- Nardo
- Stjørdals Blink
- Sola
- Vidar

Annonse fra Obos-ligaen: