Seriestart utsatt atter en gang

Gonçalo får være med fra start på oppkjøringen

Det var nok ikke en sjokkbeskjed for de fleste, og kanskje heller forventet.
 
Planen nå er at treningskamper skal starte i uke 21 og seriestart i uke 24. 
Ny liste over treningskamper ser for øyeblikket slikt ut:
 
- 29.mai Brattvåg - Florø klokken 15.00 (Idrettsparken, Nordfjordeid)
- 5.juni Florø - Sotra kl.15.00 (Florø Stadion)
- 12.juni Øygarden - Florø tidspunkt kommer (Knarvik)
 
IMG_3679.JPG
Det vil si at festen på fotballens nasjonal dag 16.mai på Florø stadion utgår denne gangen, kampen er utsatt til 5.juni klokken 15.00

 

Vi er kommet langt med vaksineringen i Kinn kommune, og eller rundt om i landet. Laget og trenerteamet har fått tilsendt hurtigtester som kan tas 72 timer før kamp. Du kan leser mer om protokollen for gjennomføring av fotballkamper HER

 

IMG_2916.JPG

 

Slik som det ser ut nå er det lov med opptil 200 på kamper. Billettene blir fordelt på de som har sesongkort , samarbeidspartnere, spillere/trenere og ordinære billetter der førstemann til møllen er prinsippet. Det var et spesielt år i fjor da sesongen ble utsatt, og brått ble avsluttet for halve avdelingen. Det har vært mye utskiftninger der flere spillere tok et videre steg opp i divisjonene. Frode fikk et jobbtilbud han ikke hadde mulighet til å si nei til, så da måtte vi ut på trener jakt. Veien derfra har vært humpete og lang for daglig leder Kim Solheim. 

 

 
C1F252AA-D704-464A-8F7E-B4636CF5C2C4.JPG
På listen over mulige kandidater ligger det en portugiser med en imponerende CV, gode verdier - og et sterk ønske om å bygge klubb. 
Pereira Gonçalo var en "match made in heaven" som ble avstandsforhold grunnet innreise forbud. Nå sitter han i karantene i Oslo og er ventet å kunne få komme til Florø i løpet av denne uken. 

 

IMG_20191204_171322_795.JPG
Nelson De Jesus (Nelsinho) ankom Oslo fredag kveld der det ble noen timer å vente på negativ test før han så ble sendt til samme hotell som Pereira. Det ble litt rot der han ble sendt til feil hotell og etter litt kluss kom han seg endelig på riktig hotell og rom når klokken rundet 03.00 på natten. Han har 7-10 dager i karantene der før han kan reise videre til Florø. 

 

adan.jpeg
Adan skulle opprinnelig ankommet palmekysten for noen uker siden, men nå ser det ut som han endelig kan slutte seg til resten av stallen i denne uken. 
 
Vi ønsker deg en fin uke, Stolt og kry! 
 
Annonse: