seriestart borte mot Eidsvoll Turn

Sesongen er endelig i gang, og Pereira er klar for alvoret!

I dag klokken 15.00 er det endelig seriekamp, og vi starter borte mot Eidsvoll Turn. Kampen kan du se på Firdaposten.no på Direktesport.

Laget reiste i går formiddag og fikk lagt inn en treningsøkt på Dal idrettspark. Sist de lånte ut den flotte banen var til greske Aris som møtte Molde i Champions League kvalik! 

Eidsvold Floro.PNG

Det kom også gode nyheter om Breddefotballen på Fredag, som NFF sier så er det ENDELIG grønt lys for bredden.

"Helt siden i mars 2020 har breddefotballspillere over 20 år måtte forholde seg til en meters avstand på trening. Ingen kamper har blitt spilt og ventetiden har vært lang. Nå får de 50 000 spillerne endelig lov til å trene som normalt."

"Dette er en gledens dag og svært etterlengtet. I dag er vi først og fremst veldig glade på alle klubbenes og spillernes vegne. I over ett år har de vist stor vilje, disiplin, evne og ikke minst tålmodighet til å få til dette på en smittevernfaglig forsvarlig måte. Dette fortjente de virkelig nå. Vi har vært tydelige på at dette burde vært åpnet for lenge siden, men det er i alle fall gledelig og viktig at vi endelig får komme i gang nå."  - Fotballpresident Terje Svendsen.

Du kan leser hele saken HER

Det åpnet også opp for flere på tribunene i Eliteserien, så vi får bare krysse fingrene for det samme i Post-Nord også! 

IMG_4768.JPG
Foto: Cecilia Molander

Gonçalo kom til byen for 5-6 uker siden og ledet laget fra start på alle treningskampene, der fokuset var utvikling. Nå er sesongstarten her og Pereira gleder seg til å jakte poeng. Treneren er klar på at vi kan slå alle lagene i avdelingen, så lenge vi presterer godt og stabilt. Det han understreker er at det er et veldig ungt lag, der flere spillere som har fått mye spilletid i treningskampene, er under 18 år. Det er et normalt steg mellom de og senior spillerne, men de jobber godt og har gode holdninger.

Håvard Hetle og Leander Høyvik er tilbake fra landslagkampene mot Portugal og er aktuelle, mens Husa blir hjemme og venter på å bli klar etter en skulder bestemte seg for å hoppe ut av ledd. De har vært litt små smeller her og der, naturligvis når laget har trent de siste ukene med høy intensitet. Et par spillere har vært litt pjusk, men er forventet at de fleste skal være spilleklare.

 

pereira.jpeg
Foto: Arne Hjorth Johansen

Det er en umulig jobb å skrive intevjuet av Gonçalo Pereira på en bedre måte enn Arne, kunne rett og slett ikke "Hjorth" det bedre selv - Så det beste er bare å legge inn link til intervjuet HER

Stolt og Kry! 

Annonse: