Rodrigo Lima er klar for Florø Fotball

Måltyven fra Portugal er klar for å score mål i Florø drakten

Nå kan vi offisielt presentere Rodrigo Lima som Florø spiller! Midtbanespilleren er født i Portugal, nærmere bestemt på Azorene som ligger på øyen Sao Miguel. Han har i likhet med Nelson De Jesus Correia (Nelsinho) far fra Kapp Verde og har derfor muligheten til å spile for begge land. Lima startet å spille fotball når han var 6 år gammel, og når han var 15 år begynte han på Sporting Clube de Braga der han var i 7 år.

Forrige sesong spilte han for den portugisiske Sport Clube Uniaco Torreense, nå vil han ta steget videre i karrieren og da falt valget på Florø Fotball. Det som motiverer Rodrigo er å utvikle seg og bli best mulig, og det å ha muligheten til å hjelpe familien med alt de trenger.

IMG_5394.JPG
Midtbanespilleren har fått noen treningsøkter med laget, og nå når overgangsvinduet er åpnet kan han spille mot Vålerenga 2 på tirsdag

Hans største inspirasjon og forbilde er Cristiano Ronaldo. Ambisjonen til Ronaldo om å alltid jobbe mot å være den beste, og alltid ha lyst på mer-  er en av grunnen til at Lima beundrer fotballspilleren.

Målet for denne sesongen i Florø drakten er å kunne bidra med å redde plassen i Post-Nord ligaen. Han er klar for å kjempe seg til en fast plass i startelleveren.

"Rodrigo er en type som er sterk med ball, og veldig sterk i dueller. Han er en fysisk sterk spiller som ikke er redd for avslutninger. Han vil være til stor hjelp inne i feltet." - Gonçalo Pereira, hovedtrener

Drømmen til Rodrigo er å komme lengst mulig med fotballen som han kan, og så langt har han fått spille for U 21 landslaget til Kapp Verde med kapteinbindet og en treningskamp for 1. landslaget til Kapp Verde.

Han har ikke et bestemt favoritt ag, men han liker godt Sporting Clube de Braga fra Portugal. På fritiden liker han å spille PlayStation, se serier/filmer og være sosial. Det viktigste for han er å tilbringe kvalitetstid med lagkamerater, venner og familie.

IMG_5615.JPG
Rodrigo har vært kaptein for U21 landslaget til Kapp Verde, nå er han på vei inn i selveste landslaget og har allerede fått en treningskamp

Kom å se den portugisiske måltyven i aksjon på tirsdag! Da spiller vi hjemme mot Vålerenga 2 kl.18.00 

BIlletter finner du HER

Vi ønsker Rodrigo Filipe Carreiro Lima hjertelig velkommen til Florø Fotball! 

Stolt og Kry!

Annonse: