Poengdeling mot Bærum

Ingen av lagene fant nettmaskene på Kadettangen

Florø tar kontroll over både ball og kamp fra start. Kasper Nissen kommer til en halvfarlig mulighet. På Bærum sitt første reelle forsøk fremover i banen dribler Tefasse seg inn i feltet. En god finte ender med at han havner i bakken. Selv om ikke Kurucay direkte takler Tefasse, er det ikke noe å si på at det dømmes straffespark. 

Straffe

Det er vanskelig å få større muligheter enn straffespark. Mark Jensen hindrer derimot hjemmelaget ledelsen, med en god redning. Florø opprettholder trykket etter straffemissen og tvinger Bærum sin målvakt til å gjøre et bar gode inngripener. Mot slutten av omgang har kampen jevnet seg ut, og det skjer mindre foran målene. Florø har mye ballen, men Bærum er godt organisert og er vanskelige å trenge igjennom.

Avslutninger fra distanse

Kampen fortsetter i samme spor, også i starten av andre omgang. Begge lagene med ok forsøk fra distanse, men målvaktene har tilsynelatende god kontroll. Halvveis i andre omgang har Bærum en bedre periode. De klarer å komme rundt på kantene, men de store mulighetene uteblir. Hjemmelaget klarer nå å sette et visst press på Florø i en 10-minutters periode. 

Å stå løpet ut

I de to foregående kampene har Florø sluppet inn mål mot slutten. Det var vi aldri nære ved å gjøre i denne kampen. I stedet trykker Florø på for å få en avgjørelse. De siste 15 minuttene produserer de burgunder draktene flere gode muligheter. Kasper Nissen setter et skudd i stolpen, via keeper. Torje Naustdal sin avslutning fra 10 meter blir blokkert med nød og neppe. Nærmest var alikevel Vegard Savland. Moses Dyer finner Savland fra venstre. Første gang var bare et forvarsel, for i det siste spilleminuttet skal kampen avgjøres. En god sisteskanse henter derimot frem en redning fra øverste hylle-  og sikrer poengdeling.

Ingen av lagene er trolig fornøyd med bare ett poeng i denne kampen, men slik ble det altså denne gangen.

 

Florø sitt lag: Jensen, Aarønes (Høydal 75), Husa, Kurucay, Reksten, Vennberg, Solheim-Olsen, Aase (Naustdal 45), Callaku (Savland 60), Moses og Nissen.

Annonse fra Obos-ligaen: