Ny seier

Florø skåret 3 mot Odd 2

Mandagskampen mot andrelaget til Odd ble en våt affære. I overkant av 200 personer trosset regnværet og inntok klappsetene på stadion. 1500 andre valgte å se kampen via Firdaposten og direktesport.no. 

De som fulgte kampen fikk set et florølag som ville mye, og som tok tak i kampen fra start. Christer Husa nikket ballen i mål på en kårner og Vegard Savland skåret enkelt etter godt florøspill. En ledelse med to mål til pause var det ikke noe å si på. Mark Jensen i florømålet måtte hente frem et par redninger fra lengst nederst i lomma, men Florø hadde også flere gode muligheter.

Kanonskudd

I andre omgang øket Moses Dyer ledelsen. Han klinker til ballen fra 25 meter, og målvakten er sjanseløs. Odd fikk en redusering på straffe, men seieren var aldri truet.

I en avdeling der alle slår alle, er ingen ting avgjort. Etter seirene mot Mjølner og Odd2 er Florø bare 3 poeng bak den viktige andreplassen. På førsteplass ligger Grorud, som er Florø sin neste motstander. Det kan bli en spennende høst.

 

Florø sitt lag mot Odd 2: Jensen, Aarønes, Husa, Kurucay, Høydal, Solheim-Olsen, Solheim (Aase 45), Naustdal (Naustdal 90), Callaku, Dyer (Hallstensen 90) og Savland.

 

Annonse fra Obos-ligaen: