Ny bortekamp

Møter Levanger i den 27. runden av OBOS-ligaen

Ingen kan klage på spenningen, når OBOS-ligaen 2018 går inn i sluttfasen. De fleste lagene har noe å spille for,  og det er jo på en måte greit at bunnstriden avgjøres med interne kamper.

Alt å spille for

Florø har fortsatt god motstand i sitt hengende snøre, men trenger poeng for at det ikke skal begynne å rakne. Levanger har bare en teoretisk mulighet til å stå i divisjonen, noe som betyr absolutt ingenting når kampen blåses i gang på TOBB arena. Kampstart er kl 18:00 og det er meldt regn og en svak bris - altså perfekte forhold.

Tropp

Disse spillerne er med til Trøndelag:  Renze Fij, Lars Kvarekvål, Simen Solheim, André Reksten, Vegar Gjermundstad, Christer Husa, Runar Hove, Stefan Aase, Peter Aase, Halvor Solheim-Olsen, Torje Naustdal, Badou, Lorent Callaku, Erik Eikeng, Moses Dyer og Luc Jeggo.

Det er god stemning i gruppa og spillerne gleder seg til ny kamp, etter en helg med spillefri.

Tap mot Strømmen

Florø sin forrige kamp var borteoppgjøret mot Strømmen. Dommeren kom i media (og #stimen) sitt søkelys etter en situasjon der målvakten til Strømmen tar ballen i armene utenfor 16-meteren. Heldigvis ble saken i etterkant håndtert med glimt i øyet, både fra dommer og supportere. Strømmen var forøvrig det nødvendige hakket bedre enn Florø og vant kampen 2-0.

En av våre klubbfotografer, Cecilia Molander, var på Strømmen når det hele foregikk.

Annonse fra Obos-ligaen: