Ny langsiktig partner

Wintershall er operatør for Nova, som nå også blir navnet på vårt akademi

Nova er et oljefelt ca 50 km vest for Florø. Wintershall er operatør for feltet som vil gi mye aktivitet i området. Nova skal bygges ut med to havbunnsrammer som blir knyttet til den nærliggende Gjøa-plattformen.

Wintershall Norge er et olje- og gasselskap med kontor i Stavanger og Bergen. Hovedkontoret ligger i Tyskland, men Norsk sokkel er blitt en av kjerneregionene i den globale porteføljen til selskapet. En fusjonsavtale er signert med DEA noe som betyr at selskapet vil bli enda større i løpet av 2019. Avtalen med Florø Fotball gjør selskapet til GULL-partner i de neste 3 årene. 

Selv om avtalen er inngått med Wintershall Norge, er det Nova-feltet som vil bli profilert i samarbeidet. Fra før har vi «Veslefrikk», som er navnet på den årlige turneringen for barn i Florø Idrettssenter. Nå får vi også «Nova akademiet».

"Nova akademiet skal være et tilbud til barn og ungdom som ønsker å ta et ekstra steg for å bli bedre fotballspillere og dermed bedre lagspillere. I Nova-prosjektet har vi også som mål å være gode lagspillere, siden vi bare som «One Team» kan levere denne store utbyggingen. Dermed har Florø Fotball og Wintershall samme målsetting, og vi ser fram til samarbeidet", sier myndighetskontakt Turid Kolnes i Wintershall Norge AS

Florø Fotball sitt fotballakademi gjennomføres utenfor sesong, i perioden oktober til april. Klubben er veldig fornøyd med den nye avtalen og ser frem til et langvarig samarbeid med Wintershall Norge og teamet som bygger ut Nova-feltet.

Annonse fra Obos-ligaen: