Mot Strømmen i Sognehallen

Badou skårer i sin tredje kamp på rad, men Florø taper 1-3.

Strømmen er årets tredje treningsmotstander. Florø har tidligere i vinter spilt 1-1 mot både LSK og Sogndal, mens Strømmen har tapt 0-3 for VIF og 0-4 for LSK.

I oktober ble det hele 1-5 på Florø stadion. I Sognhallen gikk det ikke mange minuttene før strømlingene på nytt fikk nettkjenning mot de blå. Martin Trøen fikk en enkel oppgave med å sette inn 1-0, etter en kårner. Strømmen var det førende laget i starten, men de helt store sjansene uteble etter målet. I slutten av omgangen fikk begge lag hver sin store sjanse, før Badou setter et innlegg kontant i mål, 1-1. I det 45. minutt får Strømmen sin tredje kårner, som også resulterer i lagets tredje store sjanse. Ballen ramler ned hos Grøtlien, som setter ballen opp i nettaket. Pause og 1-2.

Florø stilte med følgende lag i første omgang: Storevik, Husa, Solheim, Gjermundstad, Busmic, Badou, P.Aase, Naustdal, Høynes, Laurent og Johannesen.

Et kvarter inn i andre omgang setter Pedersen inn 1-3 på et korrekt idømt straffespark. Strømmen har ballen mest også i andre omgang, men det er langt mellom målsjansene. Med åtte minutter igjen kan Peter Aase redusere for Florø, men avslutningen fra 11 meter går rett på målvakten. Kampen ebber ut med 1-3 og det første tapet i 2018.

Laget fra start i andre omgang. Brown, Husa, Solheim, Gjermundstad, Høydal, Omerovic, P.Aase, Kling, S.Aase, Athon, Aabrekk

Annonse fra Obos-ligaen: