Dyer er florøspiller

Florø har fått sin andre Kiwi

Moses John Dyer har signert en avtale som gjør han til florøspiller ut sesongen 2019. Dyer har tidligere spilt i hjemlandet New Zealand og 21-åringen har allerede rukket å få 11 landskamper for de grønne "kiwi'ene". 

Dyer er en offensiv midtbanespiller og han gleder seg til høsten i florødrakt. Han er selvsagt klar over at Florø befinner seg nederst på tabellen, men han referer til sin CV og en sommerjobb i "demolition"-bransjen. Dette er ikke første gangen jeg er med på å ta tunge tak, sier den blide newzealenderen.

Moses Dyer skal spille med drakt #97
Moses Dyer skal spille med drakt #97

Globetrotter

Moses har vokst opp i storbyen Auckland i en søskenflokk på syv. Han liker derfor å ha mye folk rundt seg, og er av den sosiale typen. Han er glad i livet og glad i å reise, noe også stemplene i passet er bevis på. Når en spiller for New Zealand sitt landslag er mange av reisemålene ganske så eksotiske,  i alle fall med norske øyner. Japan, Fiji, Korea, Myanmar, Kina og Russland er bare noen av stedene Moses har spilt landskamper.

I tillegg til å spille fotball er han også glad i vann, og vannsport. Noe han definitivt kommer til å utforske videre når han nå befinner seg i, som han selv sier, verdens vakreste land. Han vil trolig også få med seg noen av de andre spillerne, som han allerede har blitt godt kjent med. Luc Jeggo håpet jo at vi skulle signere noen fra Australia, men New Zealand er i følge Luc, "close enough". 

Vi ønsker Moses velkommen. Heia Florø!

Annonse fra Obos-ligaen: