Matias Finnestrand er klar for Florø Fotball

Tilbake i Florø drakten

Den 21 år gamle keeperen er født i Drammen og vokst opp på Konnerud. Han startet karrieren sin på lokallaget Konnerud før han gikk til Drammen FK. Han har vært på lån til Strømsgodset flint og han var også på lån til oss i fjor. Når han var på lån til oss startet han 8 seriekamper.

Nå har han signert, og er glad for å offisielt kunne kalle seg Florø spiller, og har savnet både byen og laget. 

_CM_9235.jpg
Foto: Ceciliaphotography

Matias elsker fotball og det som motiverer han mest er å utvikle seg og jobbe mot å bli best mulig. Eneste «ordentlige» forbilde Finnestrand har hatt er Manchester United manageren og tidligere fotballspiller Ole Gunnar Solskjær. Posisjonen hans i dag er nok ikke så relevant for Matias, men han er imponert over karrieren til fotballegenden. Han henter også inspirasjon fra keepere rundt om i verden.

_CM_1371.jpg
Foto: Ceciliaphotography

Denne sesongen har tatt en tøff start med 1 poeng etter 9 kamper, den unge fotballspilleren håper han kan bistå med å berge plassen. Når det kommer til drømmen om profesjonell fotballspiller, vil Matias fokusere på å bli best mulig selv og se hvor langt dette tar han. Favorittlaget til Matias er selvfølgelig Manchester United, og på fritiden bruker han tiden med venner, familie og hunden hans.

_CM_5208.jpg
Foto: Ceciliaphotography

Vi ønsker han hjertelig velkommen (tilbake) til Florø Fotball! 

Stolt og Kry!

Annonse: