Lokalt talent

Kim Liset fra Bremanger er blitt Florø spiller

Kim Liset er bare 16 år, men har allerede vist frem stort potensial og sitt talent som fotballspiller. Liset går på Videgående i Florø, der han går første året på idrettslinjen. Liset kommer fra Kalvåg i Bremanger der han spilte mye i ballbingen mot de eldre guttene i bygda. Det var ikke før noen år etter han begynte på barneskolen, at han begynte på fotballtreninger i lokalklubben Bremanger. Han har tilbragt mye tid i ballbingen med venner, men også mye på egenhånd.

Den unge spilleren har vært på Landsdelsamling i 2018 og Equinor talentleir i 2019. Han liker seg best som spiss eller ving. Etter litt problemer med jumpers knee måtte han ta en pause fra fotballen sammenlagt et halvt år, der han drev med skadeforebyggende trening. Kim føler seg klar for fotball igjen nå, og er klar for nye utfordringer i Florø fotball.

Kim drev med biljard der han reiste rundt og spilte turneringer. Nå går nesten all tid på fotball og skole, med fifa og fortnite på en god 2.plass.

Vi er glade for at Kim har lyst å utvikle talentet sitt videre i Florø fotball, den unge spilleren kommer i første omgang på amatørkontrakt. Velkommen til Florø Fotball!

Annonse: