Lekker bortedrakt

Det skal ikke stå på tøyet

I forbindelse med seriestarten mot Oppsal, lanserte vi årets bortedrakt. Som et ledd i arbeidet med ny profil, ble bortedrakten valgt ut på et besøk hos Adidas. Florø Fotball er ikke store nok til å legge føringer på Adidas når det gjelder egne farger, så drakten måtte velges fra et sortiment. Burgunder har både slektskap til den tradisjonsrike brune, samtidig som at det er en farge som ikke blir benyttet av andre norske lag. At den i tillegg ville bli norges lekreste, gjorde ikke valget noe vanskeligere.

Gule logoer

Veldig ofte blir fotballdrakter "ødelagt" av et sammensurium av logoer i ulike farger. De største klubbene har vært bevisste på dette i flere år og har fått sine samarbeidspartnere med på felles profilfarger på transfermerkene. Vi var derfor avhengige av at PostNord, Nor Tekstil, Fjord base, Westcon og Sparebanken Sogn og Fjordane var villige til å benytte gule merker. Når vi ser sluttresultatet er det nok ingen som angrer på dette. 

De første bestillingene og leveransene på drakten er allerede kommet, og på Østlandet går det allerede flere nye florøentusiaster rundt i burgunder.

Annonse fra Obos-ligaen: