Kristoffer sin motivasjon er lysten til å bli best

Kristoffer Haukås Steinset ser at hardt arbeid gir resultat

15 åringen startet livet i Sogndal der han ble boende til han var i rundt 3-4 års alderen. Derfra gikk turen til Florø for han og familien. Kristoffer har vokst opp i Florø Fotball og er klar for nye og større utfordringer, nå når han får trene med a laget. Midtbanespilleren er med på kretslaget til G.05, og har vært med på flere eliteturneringer sammen med kretslaget. Det stopper ikke der for Kristoffer, han har også har vært med på team Sogndal og Nasjonal G16 team Sogndal.

Grunnen til at han satser på fotballen er fordi han trives best når han får spille fotball. Det som motiverer han aller mest er lysten til å bli best. Forbildene hans er Joshua Kimmich (FC Bayern München) og Cristiano Ronaldo (Juventus FC). De er to spillere som jobber utrolig hardt for å oppnå sine mål. Det verdsetter den unge spilleren fordi det gir han motivasjon til å se at hardt arbeid gir resultater.

Steinset sine mål for sesongen er å være med å trene med a laget gjennom sesongen og få debutere, selv om han er ung. Drømmene er å bli en av verdens beste midtbanespillere. Det absolutt største målet Kristoffer har er å spille for landslaget, og Manchester United. Han forteller at dette er utrolig høye mål som han vet han må jobbe utrolig hardt for å oppnå.

Ingen bombe at Manchester United er favoritt laget til den unge spilleren, men han forteller at også Florø Fotball er en favoritt i norsk fotball.

På fritiden liker han å være med venner, se på filmer og tilbringe kvalitetstid med familien.

Han håper på at sesongen kan bli spilt med supporterene på stadion, det er en viktig del av fotballen som han savner. 

Annonse: