Kampdag i Brattvåg

Onsdagkamp i kveld klokken 18.00

Det er sol i Brattvåg, og vind er vi vant med fra Florø. Spillerene spiste frokost klokken 10.00 og var på en liten spasertur etter mat. Det blir kampmat klokken 14.30 før vi reiser opp på Brattvåg Stadion.

4S9A7302.JPG
Kjetil Søvik er med på bortekamper fremover, kjekk kar å ha med på tur!

Vi vil takke Brattvåg Fjordhotell for et flott opphold, og ikke minst for den gode maten.

Det er få av oss som er med på turen til Brattvåg som har mye kunnskap om stedet. Bygden ligger på vestsiden av Samsfjorden, en sørgående arm av Romsdalsfjordens ytre del, 48 kilometer nordøst for Ålesund.

 Brattvåg ligger en halvtime unna Moa (Spjelkavik) og har rundt 2500 innbyggere. Stedet huser et av VARD sine skipsverft (VARD-Europe), og Kongsberg maritime Brattvåg (Tidligere Brattvåg Hydraulik). Kongsberg maritime Deck Machinery og Steering Gear Brattvåg er en av verdens største fabrikanter av vinsjer og styremaskiner (I følge Wikipedia hvertfall).

4S9A7341.JPG
Vi satser på at gutta tar med 3 poeng hjem fra kamp i dag!

Brattvåg er et betydelig industrisenter på nordre Sunnmøre. Verkstedindustrien dominerer og utgir grunnlaget i et maritimt miljø som også omfatter andre industrigrener og næringer gjennom leverandører og underleverandører. Dette miljøet omfatter en rekke tettsteder på Sunnmøre, og har hele verden som marked. Sentrale bedrifter i dette nettverket i Brattvåg er Rolls-Royce Marine og Vard AS som også har eit verft i Søvik. Brattvåg har også tekstil- og fiskeforedlings industri.

i  1.Januar 2020 ble Haram, Skodje, Sandøy og Ørskog en del av Ålesund kommune.

Det ble også klart fra NFF at første rundt i NM spilles 24.juli, da møter vi Årdal

"Myndighetens tillatelse til åpning av fase tre gjør at flest mulig kamper med Norsk Tipping-ligaen-lag skal spilles innen samme idrettskrets. Dette legger føringer som begrenser utvalget. I tillegg har vi prøvd å ikke få tilsvarende oppgjør som siste NM." - Rune Pedersen, konkurranseavdelingen 

Du finner oversikt over alle kamper i 1.runde HER 

4S9A7318.JPG
Blir det mål på lokal gutten Vetle Fiskerstrand i dag mon tro?

Kampen kan du se på Firdaposten HER!

Stolt og Kry!

Annonse: