Kampdag bort mot Senja

Etter en liten pause starter vi med bortekamp kl.14.00 i dag!

Spillerene har fått noen etterlengtet dager fri etter et stramt kampprogram denne sommeren. Nå er det snart skolestart og høsten sniker seg sakte innpå oss. Spillerene kom tilbake fra pausen med friske ben og de fleste er tilbake igjen etter skade. Kapteinen Christer Husa er forventet tilbake kommende onsdag når vi spiller hjemme mot Bærum.

 Vi ønsker alle studenter en god skolestart! 

Senja er første motstander etter pausen, og statistikken fra tidligere opprør mot Silsand klubben er på vår side. I 2020 vant vi 3-0 hjemme og 3-2 borte i 2019. 

Fotballklubben Senja finner du på Silsand i Senja Kommune, skal du hive deg i bilen tar det 23 timer i følge google maps, og turen er på hele 1597,8 kilometer. Stadion finner du i Islandsbotn vest for Silsand. Klubben ble stiftet i 1949 som Silsand og omegn idrettslag, de skiftet til FK Senja i 2020. De rykte opp til 2.divisjon i 2008 og hadde en sesong i 2018 i 3.divisjon der det vant avdelingen, og gikk opp igjen til Post-Nord. 

Silsand er et tettsted med rundt 1600 innbyggere. De ligger like ved byen Finnsnes, og Silsand er det største tettstedet på øya Senja. 

Begge lag ligger på nedrykksplass og er nødt å ta alle 3 poengene i dag, dette kan bli et intens oppgjør! Kampen kan du se HER

Ser du på kampen? Legg gjerne ut bilde av at du støtter laget hjemme i stuen, tagg @Florøfotball på instagram eller Facebook og du kan vinne kampbilletter på hjemmekampene! 

Stolt og Kry! 

Annonse: