Ingen uttelling for Florø 2

Tap 0-2 for Kaupanger

Vi har sett det før, og vi kommer sikkert til å få se det igjen. At høy ballbesittelse ikke automatisk viser igjen i målprotokollen. Eirik Klokkernes har nettopp fylt 18 år, men hadde allikevel med seg 7 yngre spillere i startoppstillingen til Florø, når lagene marsjerte ut på kunstgresset. Det unge florølaget spilte tilnærmet hele kampen på Kaupanger sin halvdel, men gjestene fra Sogn forsvarte seg godt. Det tar tid å tilpasse seg til seniorfotballen og den fysiske forskjellen vises spesielt godt i de to endene på bana.

Båtmesse og frispark-weekend i Florø

Lørdag sørget Lorent Callaku for seier mot Asker med et eventyrlig frispark fra 23 meter. Søndag fikk Kaupanger frispark i samme posisjon. Muren til Florø slo sprekker og ballen fikk fritt leide mot Hanssen sitt høyre hjørne. 0-1, Trond Vegard Kim Ripe.

I tillegg til å ha mye ball, skapte Florø flere store muligheter før pause. Nærmest var Even Johan Pereira Haslerud, som traff undersiden på tverra. 

Rodde i land

I andre omgang fortsetter Florø å spille ball på motstander sin halvdel, men nå sliter en med å skape de helt store sjansene. Når da også Kaupanger kontrer inn 0-2 rundt timen, blir hjemmelaget enda mer utålmodige og med det unøyaktige. Sogningene i grønt kan lene seg tilbake på banen den siste halvtimen og sikre seieren. Like før slutt kunne de faktisk ha skåret på sitt tredje angrep også, men Hanssen i florømålet er med på notene. 

Florø sitt lag: 

Hanssen, Hansen, Klokkernes (Småbrekke 27, L. Nordal 45), Hallstensen, Vik, O. A. Nordal, Naustdal, Ødelien (Gjervik 67), Haslerud, Puthi og Fleten (Knutsen 87)

Annonse fra Obos-ligaen: