Informasjon om aktivitet og trening

All organisert breddeaktivitet i regi av Florø Fotball stoppes ut april 2020

Breddeaktivitet:
Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.
Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.
Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no
- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

Florø Fotball forholder seg til dette, i tillegg vil Idrettssenteret bli stengt for uorganisert aktivitet med umiddelbar virkning.

Florø Fotball vil likevel oppfordre våre medlemmer til egentrening. Norges Fotballforbund har laget forslag til aktiviteter og øvelser. Link til aktiviter

PostNord-ligaen:
Det er bestemt fra NFF at lag i de 3 øverste divisjonene pr.i dag ikke får spille treningskamper før tidligst 15 april, og at serie/cupspill ikke starter før i mai.
Vi kommer tilbake med mer info, om noe endrer seg.

1 730

Antall personer nådd

83

Engasjement

Annonse fra Obos-ligaen: