Håvard Hetle på lån til Florø Fotball

Håvard Hetle kommer på utlån fra Sogndal Fotball ut 2021 sesongen

Håvard Hetle har bare vært 18 år i 5 dager, så vi bruker anledningen til gratulere Håvard med vell overstått, og velkommen til Florø Fotball! Tross sin unge alder har den lokale keeperen fra Breimsbygda imponert mange med både talent og dedikasjon. 

Når Håvard forlenget kontrakten med Sogndal Fotball i august 2020,  forteller Håvard Flo på hjemmesiden til klubben, dette om den unge spilleren: 

"Den unge keeperen er heil ved. Han er den første som kjem til trening, og den siste som går heim. Ofte kan ein sjå han åleine på feltet etter at dei andre har gått heim, då er det terping på detaljar det går i.

- Håvard berre fortset på den fine vegen han starta for nokre år sidan med gode haldningar og har ein fin og spennande progresjon som keeper."

Vår daglige leder Kim Solheim har stor tro på at Håvard kommer til å bli en viktig spiller for Florø Fotball kommende sesong!

Hetle har vært innom flere lokale klubber og startet sin karriere i hjembygda for Breimsbygda IL. Han gikk til Sandane mens han gikk skolegangen sin der, og utlån til Stryn etter å ha signert sin første kontrakt med Sogndal Fotball i 2018.

Håvard er fast på aldersbestemt landslag og var en av spillerene som ble vist i TV2-serien "Våre neste menn"

Viss du vil ser serien kan du se den HER på youtube. 

Vi takker Sogndal Fotball for godt samarbeid og gleder oss til å sjå resultatet av hva de putter i melka i Breimsbygda

Håvard ankommer byen denne helgen og er med på treninger fra mandag neste uke. 

 

Annonse: