Håkon Giæver Gjerstad er klar for Florø Fotball

Bergenseren er klar for steget opp i Post-Nord

Bergenseren har lenge vært i mellomsjiktet i Brann 2 og a laget. Midtbanespilleren som utmerker seg som indre løper eller back, har spilt for Brann siden han var 13 år. Før den tid spilte han for Kalandseid IL, lokalklubben der han kommer fra i Bergen.

Etter mange sesonger i 3 divisjon på topp føler han seg klar for å ta steget opp i Post Nord ligaen, og de tempo og fysikkendringene det innebærer. Den unge spilleren har ambisjoner om spill i Eliteserien, og stepper nå ut av sine trygge rammer i Brann. Håkon er en treningsvillig og dedikert spiller både på og utenfor banen. Den 21 år gamle spilleren har signert sin første profesjonelle kontrakt med oss, en 2 års kontrakt som strekker seg ut 2022. Han har aldri vært i Florø før, men etter en telefon med Vladan Radojkic følte han at dette var rette klubben og byen for han.

Han tar årsstudium ved siden av fotball, så å flytte på seg er mulig uten at det skal forstyrre studiene. På fritiden liker han toppturer på randone og et par runder med FIFA - i ny og ne.

Gjerstad ønsker å kunne bidra mest mulig positivt til klubben både på og utenfor fotball banen. Han er klar for å kjempe seg inn i startelleveren og vise hva han kan. Han vil hilse til Stimen og håper at korona restriksjonene letter, slik at så mange som mulig kan komme på kamp. Stolt og kry!

Vi ønsker Håkon Giæver Gjerstad hjertelig velkommen til Florø Fotball

Annonse: