Generalprøven endte med tap

2-0 til Hødd på Høddvoll

En dårlig generalprøve gir en god premiere sies det, så vi får håpe at dette også gjelder for Florø. 

Florø ble tatt godt i mot, på Høddvoll
Florø ble tatt godt i mot, på Høddvoll

Florø åpnet friskt og skapte to store muligheter de første 10 minuttene. Først får Husa stå helt alene på bakerste stolpe, men avslutningen stryker stolpen. Deretter har først Hødd en heading i stolpen før Moses Dyer kommer helt alene mot keeper. Kiwien kjipper ballen over keeper, men desverre også over mål. Etter at spillet bølger litt frem og tilbake i starten er det Hødd som tilriver seg initiativet. De står høyt i banen og klarer å forhindre at Florø spiller seg ut. Det skapes ikke sjanser på annet enn skudd fra distanse, men det er hjemmelaget som fører kampen.

1-0

Like før pause mislykkes florøforsvaret med en dribling i eget felt og Hødd kan enkelt plassere ballen til side for vår keeper, Mark Jensen. Denne typen feil er det greit å bli ferdig med, før en starter å spille om poeng.

Andre omgang

Sjansemessig ble andre omgang et vakum. Foruten Hødd sin 2-3 forsøk fra distanse, ble ikke noen av målvaktene satt på prøve. At Hødd doblet ledelsen, skyldtes et straffespark. Et forsøk på å rette opp en feil, endte med en takling på hjørnet av 16-meteren. Dommeren pekte korrekt på straffemerket, og Hødd var sikker på avtrekkeren.

Det er selsvagt positivt at vi klarer å hindre motstanderlaget fra å selv produsere målsjanser, men vi må få luket bort de enkle feilene når vi skal spille oss ut bakenfra. Offensivt bærer vi preg av at alle angriperene vår har vært mye skadet i vinter, og at det bare er i de siste par ukene de har fått trent skikkelig. Den siste uken før seriestarten må derfor benyttes godt.

Florø spilte med følgende lag:

Jensen, Aarønes, Husa, Kurucay, Reksten, Vennberg, T. Naustdal  (Høydal 45), Solheim-Olsen (Solheim 60), Callaku (B. Naustdal 70),  Nissen (Savland 60), Dyer (Agash 70).

Florø på vei inn til Høddvoll
Ble florøspillerne påvirket av skremselspropagandaen i spillertunnelen?

 

Annonse fra Obos-ligaen: