Før Florø - Aalesund

Det er klart for 2. runde i cup'en

Onsdag kl 18:00 er det klart for storkamp på stadion. Ser vi på statistikken vi har mot Aalesund kan det bli vanskelig, men cup er cup. 

Aalesund mistet opprykket i 2018 etter å ha vært suverene på våren. Nå har de startet 2019 på samme måten. Florø har vist at de blir å regne med i toppen av PostNord-ligaen, til tross for en litt svak start. Begge lagene er inne i en periode med tett kampprogram, som trolig betyr at flere spillere får prøve seg. Å ta seg videre til 3. runde i cup'en er alikevel særdeles viktig. 

Florø får altså på nytt gleden av å kjenne på nivået i norsk toppfotball. Forhåpentligvis blir det en festaften for publikum, som ender med et lite smell.

På Florø har Torje Naustdal karantene etter to gule kort i kampen mot Fjøra. I tillegg står både André Reksten og Moses Dyer over for å restituere seg. Peter Aase prøvde seg i én omgang for Florø 2 på mandag, men er ikke klar for noe mer enn minutter mot Aafk. Dette betyr at kvartetten Leander Høyvik (15), Brage Naustdal (16), Thomas Hallstensen (16) og Oscar André Nordal (16) blir å finne i troppen - og én av dem kommer trolig til å starte. Det er altså ingen grunn til å holde seg hjemme! Heia Florø.

Annonse fra Obos-ligaen: