Fjord1 ny samarbeidspartner

Signerte avtale om PLATINA-partnerskap

Det grønne skiftet er viktig for Fjord1, men i dag viste ferjeselskapet at de også har et godt øye til blått og svart.  Florø fotball tok med seg Erlend Hove til Fjord1 sitt hovedkontor, for å overvære avtaleinngåelsen. Etter signeringen kunne årets unge spiller gjennomføre "handshake for peace" med André Høyset, konstituert administrerende direktør i Fjord1.

André Høyset signerer en 3-års avtale med Florø fotball
André Høyset signerer en 3-års avtale med Florø fotball

Et godt år

Fjord 1 har på samme måte som Florø fotball, hatt et formidabelt år med solide resultat. Høyset synes det er spesielt gledelig at selskapet kan være med å skape lokale oppturer. I går var han julenisse i Leirvik. Den nærmest elektriske stemningen i kantina på verftet, er noe eikefjordingen sent kommer til å glemme. Florø fotball håper selvfølgelig å kunne være med på å skape flere minneverdige øyeblikk, også når det neste sesong skal spilles i OBOS-ligaen. For at klubben skal kunne utvikle seg er den avhengig av støtte fra det lokale næringslivet, og vi er veldig glade for at Fjord1 nå har blitt med på laget. 

Begge partene kommer til å arbeide for å profilere samarbeidet, og det er viktig for Fjord1 å også være en synlig støttespiller for breddelagene i klubben. 

Julelunsj på Fjord1
Florø fotball ble invitert med på julelunsj i kantina, en god start på samarbeidet.

Vi takker Fjord1 for støtten og håper at dette bidrar positivt i arbeidet med få på plass flere platina -og gullpartnere i tiden som kommer.

Fjord1

  • Hovedkontor i Florø

  • Antall ansatte: 1235

  • Fraktet 21,5 millioner passasjerer i 2015

  • Omsetning på 2,2 milliarder kroner i 2015

  • PLATINA-partner med Florø fotball

Annonse fra Obos-ligaen: