Endringer i stallen

Overgangsvinduet stengte onsdag

Siste frist for å gjøre endringer i stallen, var onsdag kl 24:00. Florø ble enige med Sandefjord om en overgang for vår målvakt, Jacob Storevik. 

Jacob har vært vårt førstevalg, etter at Nicklas forlot Florø til fordel for Sandnes Ulf tidligere i sommer. Renze Fij som kom til Florø i juli har vist gode kvaliteter både på trening og i kamp, for Florø 2. Dette, og at en fant en erstatter, var avgjørende for utfallet, men hensynet til Jacob har også veid tungt. At en ung lokal spiller får muligheten til å spille på det høyeste nivået i Norge, bør vi legge til rette for. Vil vil derfor gratulere Jacob og ønske han lykke til i hvalfangstbyen.

Erstatteren er nå på plass i Florø. Lars Martin Kvarekvål er 18 år og opprinnelig fra Ullern. De siste årene har han derimot spilt for Stabæk. Lars har aldersbestemte kamper for Norge og spilte sin siste kamp for Stabæk i juni, i PostNord-ligaen.

Anders Ulvik Fleten ble også spilleklar for Florø denne uka. Anders er opprinnelig fra Hyllestad, men 16-åringen har det siste året spilt for Dale i 4. divisjon. Både Anders og Lars blir elever på Flora vidaregåande skule. 

Annonse fra Obos-ligaen: