Dårlig uttelling for Florø 2

Tap 2-1 mot TMFK

Søndag reiste Florø 2 til Måløy for å møte TMFK i 3. runde av kretsligaen. Kampbildet ble som det pleier være når ungguttene våre spiller kamp. Florø dominerer banespillet og skaper mange gode muligheter, men det siste lille mangler. Thomas Hallstensen blir igjen i feltet etter en kårner, og blir spilt igjennom. Han skårer da det eneste målet i første omgang og Florø leder til pause. 

Marginer

Andre omgang fortsetter på samme måten som den første, men mulighetene blir ikke like store.  Med alle spillere i junioralder er det ikke snakk om å legge seg bakpå for å ro i land en seier og Florø fortsetter å styre kampen. Med litt trøttere ben blir presisjonen litt lavere og med bare ett måls ledelse er jo alt mulig. Tornado Måløy får et frispark på egen halvdel og slår langt i bakrom. Et heldig og godt mottak, ender opp hos en medspiller. Florø med stang ut, men nå blir det stang inn for hjemmelaget. 1-1, kjentes blytungt. Florø gir ikke opp og fortsetter med å prøve å bryte igjennom et lavtliggende hjemmelag.

Ett blir til null

På overtid dømmer linjedommeren straffe etter at Tord Solvåg avverger et forsøk fra Tor Åge Pleym. Straffen går i mål. Da hjelper det lite at hjemmelaget beklaget avgjørelsen etter kampen. Poengene blir igjen i Måløy.

Florø 2:

Solvåg, Høydal (Hansen 65), Magnussen, Hallstensen, Mortensen, Naustdal, Nordal, Haslerud, Misic (Gjervik 65), Agledal (Småbrekke 45) og Fleten.

Annonse fra Obos-ligaen: