Callaku har signert

Den danske angriperen har høye mål for sesongen 2019

Lorent Callaku (20) viste fin utvikling for Florø i forrige sesong og fikk etterhvert vist at han har noe helt spesielt. Vi håper at målvaktene i PostNord-ligaen vil frykte skuddfoten til Lorent. Det gjør i alle fall våre sisteskanser, på treningsfeltet.

Lorent Callaku signerer for Florø, på et hemmelig sted i København
Lorent Callaku signerer for Florø, på et hemmelig sted i København

Landslag

Lorent spilte totalt 20 kamper for Florø i 2018, men det var ikke før på senhøsten at han virkelig fikk vist seg frem. Da ble han også belønnet med et uttak til U21-landslaget til Kosovo.

Ettertraktet

I Kosovo gjorde han sine saker bra, og har siden vært i søkelyset for flere klubber. Florø har vært en av disse og en har oppretthold dialogen med Lorent hele tiden, siden han reiste på landslagssamlingen i November.

At det i 2019 blir stående Callaku på vår drakt nr 10, er begge parter veldig godt fornøyd. Lorent gleder seg til å se Florø dekket i hvitt og til å lage engler i snøen.  Den lekne fotballspilleren ser også frem til å møte både gamle og nye lagkamerater.  Han lover (100%) at han er i kanonform og (nesten 100%) at han skal skåre mål i neste kamp. Kanonformen får vi et inntrykk av på torsdag, mens målet må vi vente med til Florø møter Aafk, på Colorline stadion den 9. februar.

Vi ønsker Callaku velkommen tilbake!

Annonse fra Obos-ligaen: