Agash avgjorde

Florø 2 vant 2-1 i serieåpningen.

Søndag tok Florø 2 imot Bremanger i første runde av Kretsligaen 2019. Bremanger kom til kunstgresset i Florø uten sin faste målvakt og var tvunget til å benytte en utespiller som sisteskanse. Etter oppvarmingen var det nok mange som tenkte at Florø burde skyte mye, men keeperdebutanten gjorde sine saker bra i kampen.

Florø har mye ball, og skaper flere halvsjanser i starten av kampen. Det er derimot Bremanger som skårer det første målet. De bryter et florøangrep og slår ballen direkte i bakrom. Andes Midthjell gjør ingen feil alene mot Hanssen. Bare minuttet senere er det derimot balanse. Florø kommer rundt på høyresiden og får lagt inn. Even Johan Haslerud skyter via bakken og ballen spretter inn i det lengstre hjørnet. 1-1 stod seg til pause.

I andre omgang er det fortsatt Florø som styrer det meste av spillet, men uten å skape de helt store sjansene. Bremanger er ikke ofte siste tredjedel, men klarer å skape et par farligheter. Når det ser ut til å gå mot poengdeling drar Agahs Puthi opp et langskudd fra lomma. Etter først å ha vendt av et par røde motstandere skyter han hardt fra nesten 20 meter. Ballen går kontant i mål og seieren er et faktum.

Ca 200 tilskuere fikk se dette florølaget:

Hanssen, Høyvik, Hallstensen, Magnussen, Mortensen, Haslerud (O. Nordal 80), Naustdal, Ødelien, Vik (Herstad 60), Puthi og Fleten (L. Nordal 70).

Annonse fra Obos-ligaen: