Adonis Brahimi er klar for Florø Fotball

Vi henter forsterkninger i den venstrebeinte albaneren fra Kosovo

Vi vil ønske Adonis Brahimi hjertelig velkommen til Florø. 23 åringen er nemlig opprinnelig fra Kosovo, og kom til Norge som 11 åring. Han har vokst opp i Sandnes der fotballkarrieren startet i lokalklubben Sandvø. Veien gikk videre til Sandnes Ulf når han var 14. Der var han junior kaptein for B laget, og var også en av junior spillerne som ble tatt opp i A stallen.

Adonis var innom Brodd som 19 åring, før han hadde et og et halvt år i Egersund drakten. Nå skal Adonis spille i Florø, en by han aldri har vært i før. Han har signert en 2 års avtale som strekker seg ut 2022.

Karrieremessig har den venstrebeinte midtbanespilleren ambisjoner om spill i Eliteserien. Han liker seg best som venstre stopper med tanke på sine ferdigheter.

Brahimi er en dedikert fotballspiller, og bruker fritiden sin på sine nærmeste. Målet hans for sesongen er å kunne bidra mest mulig for Florø, og har en ambisjon om å få Florø opp igjen i Obosligaen. Før fotballkarrieren spilte han basketball og hadde en drøm om å bli profesjonell basketballspiller. Dette ble byttet ut med fokus på studie, og fotball ble tingen da han kom til Norge. Han spiller fortsatt basketball med venner på fritiden. Fisking ble også populært når han og kjæresten tilbragte sommeren sammen. Han er Liverpool og Brodd supporter.

Han gleder seg til en ny sesong, og håper det blir lov med supportere på kamp, slik vi kan få all støtten vi kan få. Han lover å gi alt hver kamp for klubben og byen.

Vi ønsker Adonis Brahimi hjertelig velkommen til Florø Fotball

Annonse: