To treningskamper unnagjort

God motstand i oppkjøringen

I helgen var Florø i Ålesund og spilte treningskamp mot Aafk. For begge lagene var dette kamp nummer to etter oppstarten i januar. Forrige helg var Florø i Sogndal (3-1), mens Aafk hadde besøk av Brattvåg (3-3).

Med en snødekt kunstgressbane har det i vinter bare blitt trening inne i idrettssenteret, for Florø. Å kunne komme ut og spille på en stor bane er derfor kjærkomment. Samtidig får en ikke øvd på det en ønsker å se igjen i kamp. I tillegg må en tilpasse spilletiden for mange av spillerne, noe som resulterer i mange bytter. 

Mot Aafk endte første omgang 0-0, uten av noen av lagene hadde de helt store sjansene. I andre omgang skåret vertene de 3 eneste målene, til tross for et par gode muligheter til Florø i starten på omgangen. 

Vi hadde med oss to prøvespillere, Kurucay og Lopes, som begge spilte hele kampen. Florø gjorde noen bytter underveis, men stilte i hovedsak slik i de to omgangene:

1. omgang: Jensen, Aton, Solheim, Kurucay, Reksten, Vennberg, Naustdal, Kling, Dyer, Lopes og Nissen

2. omgang: Jensen, Aarønes, Solheim, Kurucay, Aton, Naustdal, Kling, Aase, Haslerud, Lopes og Puthi

Kasper Nissen pådro seg en strekk på baksiden av låret etter en snau halvtime, men skaden var heldigvis ikke mer alvorlig enn at han kan være tilbake om noen få uker. 

Annonse fra Obos-ligaen: