Ankommet Brattvåg

Treningsøkt i Langevåg før kamp i morgen

Dagen startet på Comfort Hotell der laget spiste frokost før avreise med Orheim turbuss kl.10.15. En liten lunsjpause i Nordfjordeid, før det ble strake veien til Langevåg.

Vi i Florø Fotball var så heldige og fikk låne det flotte anlegget til Langevåg IL, under dagens trening og kampforberedelser.

BILDESERIE NEDERST I SAKEN!

Banen var ikke engang 4 uker gammal fikk vi beskjed om. «Fisken» eller også kjent som far til en av våre spillere, Vetle Fiskerstrand -  som bussen eskorterte trygt frem til Idrettsparken.

4S9A7352.JPG
Hovedtrener Gonçalo trakk mye på smilebåndet under treningen

Langevåg Fotball er moderklubben til Vetle Fiskerstrand. Klubben har et stort anlegg med flere kunstgressbaner, klubbhus, disk-golf, fotball-golf, sandvolley og sandhandball. 

De har også et helt nytt servicebygg de holder på med akkurat nå, som etter planene skal inneholde blant annet et stort kjøkken, panorama balkong, speakerbu, toalett på utsiden og mye mer.

4S9A7278.JPG
Her bygges det nytt servicebygg ved siden av de to kunstgressbanene

En klassisk breddeklubb i fotball med rundt 40 lag påmeldt, og rundt 350 aktive spillere. Herrelaget spiller i 4.divisjon, der klubben gjennom generasjoner fått frem mange spillere til Aafk både kvinner og menn. A-landslagskeeper Cecilie Fiskerstrand er et godt eksempel på dette. 

 Vi vil takke Langevåg IL for oppholdet, vi kommer gjerne tilbake! 

Vi ankom Brattvåg Fjordhotell rundt 19.00, hvor vi fikk servert nydelig Lasagne.

I morgen er det tid for kamp igjen, Brattvåg som har vært i motsatt avdeling i Post-Nord tidligere - har 1 poeng etter 0-2 tap mot Asker, og uavgjort (2-2) mot Tromsdalen forrige helg. 

Kampen kan du streame på Firdaposten! Kampen starter 18.00.

Stolt og Kry!

         

Annonse: