18 åringen Håvard Rosø

Det lokale talentet fra Hauge i Bremanger satser fullt på fotballen

Håvard synes fotball er det kjekkeste han vet, og er noe han bruker tid på hver dag. Det finnes ingenting bedre enn å spille fotball med venner, forteller han.

Drømmen hans er å kunne leve av fotballen som profesjonell fotballspiller i fremtiden. Det som motiverer Håvard er å se andre gode spillere, der Steven Gerrard står høyt på listen av forbilder for den unge spilleren. Andre viktige fotballspillere han ser opp til er Thiago og Messi. Han er klar for å trene hardt og se hvor langt det tar han, men legger ikke skjul på at den ultimate drømmen er å spille for favorittlaget sitt Liverpool.

I fritiden bruker 18 åringen tiden sin på familie, venner og kjæresten. Noen av hobbyene til Håvard inkluderer action og komedie filmer/serier og sjakk. Sistnevnet spiller han ofte på skolen og synes også det er spennende å følge med på. Rosø startet å spille fotball for den lokale klubben Bremanger IL til han meldte overgang til Florø Fotball året han startet på Vidergående her i Florø. Håvard har deltatt på forskjellige turneringer med sone og kretslag. 

Håvard gleder seg til sesong og håper det blir en god sesong for han og fotballen i Florø, Stolt og kry!

Annonse: